Přejít k hlavnímu obsahu

Konec. Slovenská hvězda se na turnaj roku po obřím dramatu nepodívá

20. 4. 2022 | 12:25 Counter-Strike 2 Reportáž
David „frozen“ Čerňanský se na Major nevrátí. MOUZ prohráli v rozhodujícím zápase evropské kvalifikace proti Vitality do Antverp se nepodívají. Parádním výkonem se blýsknul slovenský střelec Frozen, bohužel na třetí postup na Major to nestačilo.
Apex se raduje z povedené akce
Apex se raduje z povedené akce
Zdroj: PGL

MOUZ vs. Vitality. Jen málokdo by čekal, že tyto dva mančafty se utkají o postup a nepostup na PGL Major. Jenže dvě zaváhání každého týmu rozhodly o tom, že museli jít do duelu na život a na smrt.

Na první mapě vládl David Čerňanský. Slovenský rifler se ukázal v parádní formě a s 26 zabitími byl jednoznačně nejlepším hráčem na Nuku. Marně zkoušel Mathieu „ZywOo“ Herbaut svá kouzla, francouzský sniper byl na Slováka krátký.

Dust2 byl jasně rozdělen na dvě poloviny. Na té první se MOUZ podařilo na své CT straně dostat do mírného vedení, jenže druhá půlka byla jasně v režii Vitality. Poměrem 10:2 zvítězil jedenáctý tým světa proti útoku MOUZ. Rozhodnout musela Mirage.

Tam byli od začátku na koni Vitality. Dánové a Francouzi na serveru vládli. Jen na začátku a konci druhé poloviny MOUZ pozlobili svého soupeře. Frozen hrál jako o život. Nestačilo to.

Vitality postupují, MOUZ končí. Velká škoda pro Davida Čerňanského.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).