Přejít k hlavnímu obsahu

5 nejlepších akcí prvního WD_BLACK FIFA Cupu: Messiho parády i góly v poslední minutě

21. 4. 2022 | 11:25 EA SPORTS FC 24 Žebříček
Uzavřená kvalifikace WD_BLACK FIFA Cupu přinesla několik parádních gólů, pěkných fotbalových kombinací i nervy drásajících koncovek zápasů. V hlavní roli se často představil Lionel Messi, své momenty si vybral také brazilský Ronaldo.
Messiho paráda
Messiho paráda
Zdroj: twitch.tv/playzonecz

Emerickson rozhodl ve 119. minutě

Zápas mezi Janem „Emerickson“ Krupičkou a Mariem „MarioOoso99“ Gumbreštem nakonec šel do prodloužení. Sparťanský player rozhodl ve 119. minutě po jednoduché akci, kterou zakončil Ronaldo.

Lionel Messi pálí ostrými

Argentinský kouzelník to s míčem umí nejen v reálném fotbale, ale také v tom virtuálním. Jeho střely na zadní tyč jsou smrtící.

Matejsova vítězná branka

Jeden z nejlepších zápasů prvního WD_BLACK FIFA Cupu odehrála dvojice Matěj „Matejs“ Dunka a Lukáš „T9Laky“ Pour. Reprezentant Entropiq s trochou štěstí skóroval v poslední minutě základní hrací doby.

Chyba obrany a krásná souhra

Na jedné straně smůla pro plzeňského T9Lakyho, na té druhé odvážná kombinace Matejse. Několik rychlých přihrávek, srážka obránců a vyrovnávací gól byl na světě.

Argentinský vingl

Lionelu Messimu to sice v PSG nepálí, ve FIFA však do branek soupeřů posílá jednu krásnou finessu za druhou. Dalším ideálním příkladem je gól Mariosa.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).