Přejít k hlavnímu obsahu

Simulátor ukrajinských farmářů vám umožní zajmout ruskou vojenskou techniku!

22. 4. 2022 | 07:13 Gaming
Ukrajinští herní vývojáři v reakci na ruskou agresi zápolí po svém. Někteří jsou aktivně zapojeni v dobrovolnických skupinách, jiní se dali k ozbrojeným silám. Pomoc se dá mnoha způsoby, například hrou, ze které veškerý zisk putuje potřebným.
UKRAINIAN FARMY
UKRAINIAN FARMY
Zdroj: ukrainian

Tým vývojářů her z Ukrajiny dělá právě to, co umí nejlépe – tvoří další hru. Poslouží jako projev uznání za jakoukoli podporu, kterou od vás můžou získat. Prostředí hry je zcela zřejmé. Takzvaní Farmer Corps se již stali legendárními po celém světě. Jde o běžné ukrajinské farmáře, kteří pomocí svých traktorů zachycují a obsazují ruskou vojenskou techniku po celé zemi. V UKRAINIAN FARMY můžete zkusit  zažít roli jednoho z nejděsivějších bojovníků na ukrajinském bojišti – ukrajinského traktoristy. Postavte se proti častému a „vysoce přesnému“ dělostřeleckému bombardování a zajměte co nejvíce ruských tanků, nákladních aut a APC. Na hře se stále pracuje, vývojáři brzy plánují přidat další traktory, nové mapy a updaty.

Co je na tom nejlepší, je že všechny dary a výtěžek, které tato hra posbírá, poputují na Ukrajinu. Na dobrovolnické úsilí, nevládní organizace a na pomoc potřebným. Každý tedy může svým příspěvkem pomoci a zároveň okusit „nový simulátor“. Skrze stránky vývojářů můžete hru stáhnout na jakékoliv pc zařízení a také se lze dostat k dalším možnostem příspěvků.

Aktuálně známé problémy:

  • Problém:  hra spadne s chybou „D3D zařízení se ztrácí“
  • Řešení:  spusťte hru v režimu kompatibility s Windows 8

 

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.