Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední místo a konec. European Masters pokračují bez české účasti

22. 4. 2022 | 10:10 League of Legends Reportáž
Turnaj European Masters bude dál pokračovat bez českého zastoupení. Posledním tuzemským bojovníkem byl Adam „Random“ Grepl v dresu BISONS ECLUB. 20letý midlaner překvapil se svým týmem ve Španělsku, v evropské konkurenci byl ale neúspěšný. BISONS ECLUB skončili se skóre 1-5 na dělené třetí příčce ve skupině a do play-off nepostoupili.
Adam "Random" Grepl
Adam "Random" Grepl
Zdroj: eSuba

Od Play-In stage se na European Masters předvedlo deset českých hráčů. Devět jich skončilo již v kvalifikační fázi do hlavního turnaje, posledním držákem byl Adam „Random“ Grepl, jenž se díky výsledku ve španělské LVP dostal přímo do main stage European Masters. Ani on se v play-off neukáže.

Mezinárodní sestavě BISONS ECLUB se od začátku nedařilo podle představ.

První vítězství přišlo až v posledním kole první poloviny EUM, kdy mančaft kolem Randoma přehrál italskou jedničku Atleta Esport. LDLC OL a Unicorns of Love Sexy Edition se ukázali být nad síly BISONS ECLUB.

Konec druhého nejlepšího celku Španělska byl jasný po druhé čtvrteční prohře. Random a spol. neměli s jedinou výhru šanci na dotažení se na top 2.

Zápas s Atleta Esport, který ani pro jeden z týmů nic neřešil, se tak nesl spíše v tréninkovém duchu. BISONS ECLUB nakonec skončili na děleném třetím místě ve skupině D a jarní split pro ně končí.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).