Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka čelí žalobě za „milostný podvod“ od zakoukaného fanouška

26. 4. 2022 | 07:00 Twitch
Twitch streamerka známá pod přezdívkou Ms Kenner se podělila o těžko uvěřitelný příběh, který je ale bohužel založený na pravdě. Jeden z jejích dárců jí hrozí, že podnikne právní kroky mimo jiné také proto, že k němu streamerka nechová romantické city.
Zakoukaný fanoušek zažaloval streamerku za „milostný podvod"
Zakoukaný fanoušek zažaloval streamerku za „milostný podvod"
Zdroj: Twitch - Ms Kenner

Ms Kenner streamuje Destiny 2 a její kanál odebírá 41 tisíc followerů. Jako řada dalších menších streamerů se spoléhá především na dary od svých fanoušků. Většina z nich své oblíbence podporuje, protože mají rádi jejich obsah, rádi je sledují a/nebo chtějí, aby mohli ve své cestě pokračovat. Občas za to ale bohužel mohou štědří dárci něco očekávat. Jeden ze streamerčiných štědřejších dárců značně ovlivnil její příjem poté, co odmítla jeho romantické snahy.  

O svůj příběh se podělila na Twitteru. Nesdělila sice jméno dotyčného, ale má jít o veřejnou osobu v hudebním průmyslu. „Vždycky byl šílený dárce, no, teď už vidím, že je jen doslova šílený,“ popsala. Podle svých slov od tohoto diváka dostala plno darů, ten ji však posléze informoval, že od ní očekává vztah. Už takový počátek vztahu by byl poněkud nezvyklý, přičteme-li k tomu, že streamerka je vdaná žena s dětmi, těžko říct, co se zakoukanému fanouškovi honilo hlavou. Streamerka mu ihned dala jasně najevo, že k němu takové city nechová. Zhrzený muž reagoval tím, že se okamžitě pokusil vzít zpět všechny své dary přes PayPal a Twitch. 

„Kvůli tomu jsem tisíce v mínusu. Hádala jsem se s nimi a dnes jsem se dozvěděla, že banka rozhodla v jeho prospěch. Všechno musím vrátit,“ napsala streamerka. Krom toho jí divák také údajně vyhrožuje žalobou za „milostný podvod“ a vyhrožoval také její rodině. Streamerka se ale nevzdává a pokud bude muset, půjde k soudu. Také se jí povedlo trochu posunout ve snaze získat alespoň část darů zpátky, nehodlá to ale rozebírat do detailů na sociálních sítích. 

Chci jen, aby všichni věděli, že něco takového je opravdu skutečné, a aby se chránili,
říká Ms Kenner.

Tohle bohužel není první případ toho, kdy se fanoušek zamiloval do svého idolu a myslel si, že mu dary a příspěvky otevřou cestu k jejich srdci, ať už jde o streamera, youtubera či další celebritu. Pravděpodobně ani poslední. I samotný přístup, že vám streamer po daru něco „dluží“, není správný. Případ této Twitch streamerky je příkladem toho, kam až to může zajít. 

Zdroj: GamingBible
Štítky: streamer, Twitch, žaloba