Přejít k hlavnímu obsahu

Upsetova manželka byla komunitou donucena vysvětlit situaci z roku 2021. Byla jsem zneužita, říká

26. 4. 2022 | 12:50 League of Legends Kauza
Pod strašlivým tlakem se od října roku 2021 nachází Elias „Upset“ Lipp a jeho manželka Paula Lipp. Německý hráč musel jen několik hodin před začátkem světového šampionátu z rodinných důvodů opustit svůj tým. Na reprezentanta Fnatic a jeho manželku se svrhla vlna nenávisti. Měsíce po Worlds tlak komunity neutichal a Paula Lipp musela celou věc osvětlit. „Byla jsem zneužita, Elias se mě snažil ochránit a tak nic neřekl veřejně,“ vysvětlila mladá Němka.
Upset se svou ženou
Upset se svou ženou
Zdroj: twitter.com/@Paulaeal

Těžké měsíce prožívají manželé Lippovi. 22letý Elias byl od října minulého často diváky kritizován kvůli svému odjezdu z islandského Mistrovství světa v League of Legends, na kterém se měl představit s týmem Fnatic. Místo konání opustilo německé ADC jen několik hodin před začátkem turnaje kvůli rodinným problémům.

„Plně věříme, že udělal to správné rozhodnutí,“ podpořila organizace jednu ze svých hvězd. Bohužel, komunita pohled týmu nesdílela. Stejně tak jako jeden z Eliasových spoluhráčů Adam „Adam“ Maanan. Tlak na mladý manželský pár byl obrovský.

Situace vyeskalovala 21. dubna. Paula Lipp vysvětlila v reakci na vyjádření jednoho z předních League of Legends streamerů ohledně toho, jaká byla konkrétní příčina Upsetova odjezdu. „Byla jsem zneužita,“ napsala na svůj Twitter. „Jste spokojení?“ dodala.

Poslední kapkou byl komentář bývalého profesionála a známé osobnosti ve světě esportu. „Vtipy o Upsetově manželce mě obrovsky baví,“ řekl  Yiliang „Doublelift“ Peng během jedné z epizod svého podcastu.

Elias i Paula se v reakci na celou situaci na sociálních sítích odmlčeli. „Do p*dele s tímhle místem,“ rozčílil se hráč Fnatic a spolu se svou manželkou se zatím téměř týden na Twitteru neobjevil. 

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).