Přejít k hlavnímu obsahu

Čeká nás na konci sezóny live event?

25. 4. 2022 | 16:29 Fortnite Spekulace
Kapitola 3 sezóna 1 skončila bez live eventu, ale hráči si představují majestátní živou událost ke konci kapitoly 3 sezóny 2. The Imagined Order a The Seven nenechají kámen na kameni, aby ovládli ostrov. Těžko vybrat vítěze.
Live event
Live event
Zdroj: Epic Games

Sedmička je ochotna umístit bomby do zařízení Imagined Order, zatímco IO přestavuje Midasovo zařízení Doomsday. Všechny tyto změny zřejmě vedou ke skvělému live eventu a zde je vše, co od něj mohou hráči očekávat.

GHOST byla špionážní organizace, která zahrnovala lidi jako Skye a Deadpoola. Hráči to poprvé zjistili během kapitoly 2 sezóny 2 a Midas se zdál být vůdcem. Zajímavé je, že poté, co The Seven dobylo Daily Bugle, hráči v lokaci spatřili vlajky GHOST. Podobně jsou tyto vlajky vidět i v Condo Canyonu poté, co je Sedmička získala z rukou Imagined Order.

Agent Jonesy navíc zjistil, že Dr. Slone rekonstruuje zařízení Doomsday. Novější hráči si musí uvědomit, že Midas postavil zařízení během kapitoly 2, 2. sezóně a bojoval s bouří, aby přerušil smyčku.

Jak to vypadá, IO chce onu smyčku prolomit a zničit realitu. The Seven je přirozeně proti a očekává, že hráči společně zastaví Geno a Dr. Slone.

Loot Lake je významnou lokací na mapě od počátku Fortnite. Vývojáři jej znovu a znovu měnili, ale nikdy jej zcela neodstranili. Agent Jonesy nyní žádá hráče, aby umístili průzkumné kamery poblíž Loot Lake, a získali tak více informací o Doomsday Device ve vlastnictví Imagined Order. Data mineři již odhalili, jak bude mapa vypadat ke konci aktuální kapitoly. Sedmička bude ovládat velkou část ostrova, ale Loot Lake zůstane pod nadvládou Imagined Order.

V souladu s tím HYPEX věří, že live event této sezóny by se mohl odehrát v Loot Lake. Sedmička bude muset najít způsob, jak zastavit zařízení Doomsday, a GHOST se může hodit. Ve Fortnite se toho děje hodně a live event je ideálním způsobem, jak ukončit aktuální kapitolu.
 

Štítky: Fortnite event
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.