Přejít k hlavnímu obsahu

Klombo se brzy vrátí. Bude to ale se zvratem, u kterého si možná i popláčete

26. 4. 2022 | 15:35 Fortnite Spekulace
Hráči Fortnite se možná brzy setkají se svým oblíbeným dinosaurem Klombem, ale podle čerstvých úniků se toto milé zvíře vrací s odplatou.
Klombos Fortnite
Klombos Fortnite
Zdroj: Epic Games

Epic Games zavedly do bojů ve Fortnite řadu divokých zvířat a Klombo je jedním z nejoblíbenějších. Rozkošný dinosaurus dorazil během kapitoly 3, sezóny 1, a byl většinou klidný, pokud nebyl vyprovokován zlotřilými hráči.

Klombo však v současné fázi hry chybí, nyní se ale dinosaurus údajně vrací. Pokud jste dříve zahájili palbu na Klomba, odplatil se vám plameny ohnivého hněvu, který mohl být efektivně použit ke zranění ostatních hráčů, pokud vám nevadilo nějaké potenciální poškození i vašeho vlastního zdraví. Nyní, podle leakera HYPEXe, se dinosaurus vrátí do hry jako zabijácká bytost.
 

 „Epic Games pracují na tom, aby byli Klombosové zabitelní a aby z nich byla speciální verze masa a 15 různých druhů kořisti,“ tvrdí známý únikář.
Renomovaný zasvěcenec Hypex dále dodal, že kořist zahrnuje munici, materiál a možná i zbraně. Proto i přidali položku „NPC Meat“.

HYPEX nespecifikoval datum, kdy se Klombo vrátí do hry. My se ale klidně vsadíme, že by to mohlo být dokonce dříve, než v červnu začne kapitola 3, sezóna 3. Budeme ale muset počkat a uvidíme.

Štítky: Fortnite leaks
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.