Přejít k hlavnímu obsahu

Tyto karty můžeš vyzkoušet během WD_BLACK FIFA! Další upgrady FUT Fantasy přichází

25. 4. 2022 | 16:15 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
FUT Fantasy promo se pomalu blíží ke konci. Velká porce karet má většinu upgradů za sebou, další hráči naopak zklamali. Největší bombou jsou herně i cenově Ousmane Dembelé a Allan Saint-Maximin. Naopak Donny van de Beek nesplnil ani jednu z podmínek a jeho FUT karta tak zůstává bez upgradu. Vyzkoušíš někoho z playerů během WD_BLACK FIFA Cupu?
FUT Fantasy
FUT Fantasy
Zdroj: EA Sports

Jedna z nejúspěšnějších akcí letošní FIFA má před sebou už jen několik dní a týdnů. Drtivá většina karet ve FUT Fantasy je již uzavřena nebo čeká na závěrečné zápasy. Své si odkopalo hvězdné trio Rashford, Saint-Maximin a Dembelé.

Zatímco anglický reprezentant dosáhl „pouze“ na dvě vylepšení, francouzské duo se těší z plného upgradu. Všichni tři playeři tak FUT Fantasy promo ukončí s celkovým ratingem 95. Na stejnou hranici se může dostat brazilský kouzelník Philippe Coutinho. Ten potřebuje v následujících dvou utkáních Aston Villy alespoň jedno vítězství a gól či asistenci.

Nejvyšší cenovku má u svého jména momentálně křídelník Barcelony (4,6 milionu), Allan Saint-Maximin se pohybuje kolem 4 milionů mincí.

V našem WD_BLACK FIFA Cupu však nepotřebuješ miliony! S jakoukoliv sestavou se můžeš registrovat do otevřených kvalifikací a ukázat, že i s menším rozpočtem se můžou odehrát parádní zápasy! 

WD_BLACK FIFA Cup
DatumTurnaj
18. a 19. 4.WD_BLACK FIFA - 1. cup (closed kvalifikace)
25. a 26. dubnaWD_BLACK FIFA - 2. cup
2 a 3. květnaWD_BLACK FIFA - 3. cup
16. a 18. květnaWD_BLACK FIFA 4. cup
30. a 31. květnaWD_BLACK FIFA 5. cup
13. a 14. červnaWD_BLACK FIFA 6. cup
2. červenceFinále 1. den
3. červenceFinále 2. den
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).