Přejít k hlavnímu obsahu

Přijď si zahrát o 500 tisíc korun! První otevřená kvalifikace na Tipsport CS:GO Online již v sobotu

30. 4. 2022 | 12:40 Counter-Strike 2 MČR
Tipsport CS:GO Bratislava je minulostí a s koncem dubna nastal čas odhalit karty kolem druhého velkého turnaje letošní mistrovské sezóny. Další stěžejní částí roku bude Tipsport CS:GO Online, kde se bude hrát o rovného půl milionu korun . Kvalifikace startují už o tomto víkendu!
Tipsport CS:GO Online
Tipsport CS:GO Online
Zdroj: PLAYzone

Letošní sezóna Tipsport MČR CS:GO začala ve velkém stylu. Největší akce v historii slovenského esportu rozdala mezi osmičku týmů rovný milion korun, z něhož si největší část ukrojila mezinárodní sestava Apeks s Martinem „STYKO“ Stykem. Druhý pilíř letošního ročníku si dá od zahraničních účastníků pauzu, o to větší pozor byste tak měli dávat, aby vám velkolepý turnaj o 500 tisíc korun v následujících týdnech neutekl!

Soutěž zvaná Tipsport CS:GO Online bude v červnu hostit osmičku týmů. Čtyři obdrží pozvánky na základě MČR bodování, které bylo aktualizováno po přestupovém období, takže pokud všichni pozvání přijmou, tak uvidíte v boji o další titul celou domácí špičku v čele se SINNERS. Vedle nich ale můžete být i vy!

Druhá polovina místenek v turnaji o stovky tisíc korun je totiž volná naprosto pro všechny. O čtyři sloty se poperou týmy v uzavřené kvalifikaci, kde další čtyřlístek pozvaných týmů dle MČR bodování doplní vyzyvatelé z otevřených kvalifikací. Formát cyklu je jednoduchý – čtyři turnaje, čtyři postupující do uzavřené části!

Bojovat se bude tyto parádní sumy:

  • 1. místo: 250 000 Kč
  • 2. místo: 110 000 Kč
  • 3. místo: 55 000 Kč
  • 4. místo: 30 000 Kč
  • 5. a 6. místo: 17 500 Kč
  • 7. a 8. místo: 10 000 Kč

Krása seriálu Tipsport MČR CS:GO je v tom, že každý může svoji cestu začít, kdy se mu jen zachce. Otevřené kvalifikační turnaje mají neomezenou kapacitu a jejich formát je uzpůsobený tomu, aby si pořádně zahrál opravdu každý – ať jsou vaše cíle jakékoliv. Stačí si jen vybrat jeden z turnajů níže, dát dohromady pětičlennou partu, natrénovat pořádné strategie a přijít si užít nefalšovanou esportovou zábavu.

Harmonogram kvalifikace na Tipsport CS:GO Online:
Sobota 30. dubna1. otevřená kvalifikace
Sobota 7. května2. otevřená kvalifikace
Sobota 14. května3. otevřená kvalifikace
Sobota 21. května4. otevřená kvalifikace
27. až 29. květnaUzavřená kvalifikace
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.