Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS, Dynamo Eclot, STYKO a Zero vstupují do hlavní části bojů o 2 miliony korun

28. 4. 2022 | 09:50 Counter-Strike 2 Preview
Pinnacle Cup s pořadovým číslem čtyři zná složení své hlavní části. Mezi šestnáctkou vyvolených nechybí ani Dynamo Eclot, které zvládlo předkolo a zahraje si o krásné dva miliony korun. Totéž platí o SINNERS, jenž si vysloužili přímou pozvánku. Hlavní swiss fáze startuje první kolo a do akce nejdou pouze zmíněné české sestavy, ale také dva slovenští střelci v barvách zahraničních týmů.
Dynamo Eclot CS:GO tým
Dynamo Eclot CS:GO tým
Zdroj: Dynamo Eclot

Pinnacle Cup odstartoval pro Dynamo Eclot úspěšným předkolem a po výhrách Falcons Esports a Savage si český celek zajistil místenku v hlavní části. V té najdeme jak zástupce nejlepší současné světové třicítky, SKADE a Team Spirit, tak i celky, které v ní operovaly před nedávnou dobou, jako jsou GamerLegion s Patrikem „Zero“ Žúdelem a bratislavští šampioni Apeks s Martinem „STYKO“ Stykem. Výčet zástupců naší scény nedoplňuje nikdo jiný než SINNERS, jenž mají po posledním vypadnutí bez jediné prohry co napravovat.

Do prvního kola swiss fáze vykročí STYKO, který ve čtvrtek od 13:00 vyzve srbské 4glory Esports. Favorit je zde naprosto jasný. Ve zcela opačné roli budou o pár hodin později hráči Dynama Eclot, na které čeká 32. nejlepší tým světa a jeden z posledních šampionů Pinnacle turnajů, kazašský celek K23.

Druhou polovinu zápasů úvodního kola nabídne páteční den. Ten už od 10. hodiny otevřou SINNERS, na něž čeká polská smečka Wisla Krakow. S ní si v minulých měřeních sil poradili, snad tomu nebude tentokrát jinak. Program prvních osmi zápasů uzavře Zero, jeho GamerLegion vyzvou americké Bad News Bears.

Program 1. kola swissu:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.