Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite odhalil překvapivý květnový Crew Pack

29. 4. 2022 | 20:15 Fortnite Zajímavost
Vždy, když se blíží další měsíc, očekávání ohledně vzhledů Fortnite Crew nabývají na intenzitě a komunita spekuluje o budoucím skinu, který z balíčku dostane. Skiny Crew pack obsahují komiksové postavy jako Loki a Green Arrow nebo originální vzhledy jako Cuddle Team Master a Galaxia. Ty si komunita naprosto zamilovala.
Southpaw
Southpaw
Zdroj: Epic Games

S pokračující válkou mezi Imagined Order a The Seven potřebují hráči na své straně hodné válečníky, kteří mohou pomoci Resistance vyhrát. Jeden takový válečník se zkušenostmi v rozdávání výbušných úderů přichází v květnovém Crew packu. Překvapil většinu hráčů.

Bonusová kosmetika pro květnový Fortnite Crew Pack byla odhalena a podle slov Epic Games je Southpaw černým koněm hry. Je to bojovnice, napůl člověk a napůl kyborg, která vstupuje do boje na ostrově a stojí na straně hráčů.

Květnový Crew Pack bude pro aktivní předplatitele Fortnite Crew dostupný během noci z 30. dubna na 1. května. Najdete v něm skin Southpaw, Counterpunch Back Bling a Arc Flail Pickaxe. Bonusové odměny budou navíc zahrnovat loading screen, hudební skladbu v lobby a další vychytávky.
 

Po odhalení skinu Southpaw spadla mnohým hráčům čelist, nás nevyjímaje. V posledních měsících totiž měla komunita narážky na podprůměrné skiny v Crew Packu a zdá se, že vývojáři tomu nezůstali lhostejní. Nejnovější připravovaný skin má bionickou strukturu a úžasně sytou barvu. Hráči jsou tak z barevné kosmetiky, kterou Southpaw přináší, více než nadšení . Po spoustě koncepčních umění během několika měsíců to vypadá, že Epic Games znovu získá předplatitele své placené služby Crew Pack. Za částku 323,- Kč měsíčně kromě skinu dostanete buď 1000 V-bucks nebo v případě nové sezóny rovnou battle pass.

Komunita spekulovala i o tom, že květnový Crew Pack bude vzaměřen na téma Star Wars, jelikož 4. květen je dnem Star Wars nejen ve Fortnite, ale jak se ukazuje, se Southpaw jsou hráči spokojeni.
 

Štítky: Fortnite crew
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.