Přejít k hlavnímu obsahu

To byly nervy! SINNERS si po zklamání v Rumunsku spravili chuť na Wisle Krakow

29. 4. 2022 | 13:20 Counter-Strike 2 Live coverage
Pinnacle Cup s pořadovým číslem čtyři zná složení své hlavní části. Mezi šestnáctkou vyvolených nechybí ani Dynamo Eclot, které zvládlo předkolo a zahraje si o krásné 2 miliony korun. Totéž platí o SINNERS, jenž si vysloužili přímou pozvánku. Hlavní swiss fáze startuje 1. kolem a do akce nejdou pouze zmíněné české sestavy, ale také dva slovenští střelci v barvách zahraničních týmů.
ZEDKO na RMR v Bukurešti
ZEDKO na RMR v Bukurešti
Zdroj: PGL @JoaoFerreira

Pinnacle Cup odstartoval předkolem, které Dynamo Eclot zvládlo a po výhrách Falcons Esports a Savage si zajistilo místenku v hlavní části. V té najdeme jak zástupce nejlepší současné světové třicítky, SKADE a Team Spirit, tak i celky, které v ní operovaly před nedávnou dobou, jako jsou GamerLegion s Patrikem „Zero“ Žúdelem a bratislavští šampioni Apeks s Martinem „STYKO“ Stykem. Výčet zástupců naší scény nedoplňuje nikdo jiný než SINNERS, jenž mají co napravovat poté, co naposledy vypadli bez jediné výhry.

Do 1. kola swiss fáze jako první vykročil STYKO, jehož celek hravě potvrdil roli favorita proti 4glory Esports ze Srbska. Opačnou roli bohužel nedokázalo proměnit Dynamo Eclot. K23 se sice podařilo vzít mapu, dvě zbývající ale byly jednoznačné a český celek proti TOP 32 týmu světa nenavázal na předkolo.

Druhou polovinu zápasů úvodního kola nabídne páteční den. Ten už od 10. hodiny otevřou SINNERS, na něž čeká polská smečka Wisla Krakow. S ní si v minulých měřeních sil poradili, snad tomu nebude tentokrát jinak. Program prvních osmi zápasů uzavře Zero, jeho GamerLegion vyzvou americké Bad News Bears.

Program 1. kola swissu:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.