Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS opět nestačili na tým slovenské hvězdy, druhou výhru má také STYKO

1. 5. 2022 | 17:30 Counter-Strike 2 Reportáž
Čtvrtý Pinnacle Cup tento týden odstartoval svou základní část. Mezi šestnáctku vyvolených se dokázali probojovat hráči Dynama Eclot, kteří po úspěšném předkole ale dvakrát prohráli a už si další zaváhání dovolit nemohou. Daleko lépe se první kolo vydařilo dvěma slovenským střelcům i SINNERS. Ve vzájemném souboji Patrika „Zero“ Žúdela a české jedničky byl úspěšnější reprezentant GamerLegion.
forsyy na RMR v Bukurešti
forsyy na RMR v Bukurešti
Zdroj: PGL @JoaoFerreira

Pinnacle Cup nabízí i ve svém dalším vydání krásných 100 tisíc dolarů, tedy přes dva miliony korun. Mezi účastníky najdeme úspěšné kvalifikanty Dynamo Eclot, českou jedničku SINNERS i mezinárodní týmy Apeks a GamerLegion se slovenskými střelci Patrikem „Zero“ Žúdelem a Martinem „STYKO“ Stykem.

Vítězný start do soutěže zaznamenal poslední jmenovaný hráč, STYKO a jeho kumpáni potvrdili roli favorita proti 4glory Esports. Druhé vítězství přidali v neděli, kdy v dopolední hodinách přehráli MASONIC. Opačné starosti bohužel zažívá Dynamo Eclot, které po K23 těšně padlo také s BLUEJAYS.

Ve svém druhém představení se SINNERS postavili proti GamerLegion se slovenským reprezentantem Zerem. Týmy z podobných příček HLTV žebříčku se potkaly v minulém vydání, kde triumfovali GL 2:0. Tentokrát šlo o velice vyrovnaná zápas, který nakonec skončil znovu lépe pro slovenského střelce.

Program 2. kola swissu:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.