Přejít k hlavnímu obsahu

Team of the Season! Profík radí, jaké karty pořídit do FIFA týmu

1. 5. 2022 | 14:55 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Team of the Season je v plném proudu! Každoročně nejbohatší promo ve FIFA začalo v pátek komunitním týmem a nejlepšími hráči z nizozemské Eredivisie. I v méně očekávaných ligách lze nalézt klenoty, které odhalí hráč AC Sparta Esports Martin „Caster“ Štěpán.
Team of the Season
Team of the Season
Zdroj: EA Sports

Celkem 28 nových karet z kolekce Team of the Season je od pátku 29. dubna k mání ve FIFA 22. Fotbalové hvězdy z Eredivisie a výběr toho nejlepšího ze druhého sledu načal TOTS. A je o co stát.

Z Nizozemska si velikou pozornost zaslouží středopolař Ajaxu Ryan Gravenberch. Se 190 centimetry, bleskovou rychlostí a výbornými ofenzivními i defenzivními vlastnostmi bude v záloze řádit. Je však třeba si připlatit. Gravenberchova cena se během nedělního dopoledne pohybovala okolo 1,5 milionu mincí.

Za zmínku stojí i Jurriën Timber, Antony či Ibrahim Sangaré. „Neskutečný staty,“ komentoval Caster playera z Pobřeží Slonoviny. „Bude mi dělat problémy,“ dodává sparťan. 

Komunitní tým početně jasně ovládli fotbalisté z Premier League. Největším ratingem se však pyšní Luis Suárez s celkovým hodnocením 96. „Hodně dobrá karta, má vysoké zrychlení, tudíž po několika krocích uteče obráncům,“ hodnotí Martin Štěpán útočníka Atlética Madrid.

V mnoha mančaftech se s jistotou objeví také Jean-Clair Todibo. Francouzský stoper patří mezi nejlepší obránce Ligue 1, přičemž jeho národnost nabízí hned několik zajímavých možností.

Z komunitního TOTS je třeba vyzdvihnout trojici Aymeric Laporte, Wilfried Zaha a Fred. Dá se ale předpokládat, že hodnota všech poletí po dalšího týmech sezóny strmě dolů.

Štítky: fifa, TOTS, Caster
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).