Přejít k hlavnímu obsahu

Nenech si to dnes ujít. Cesta za půl milionem korun startuje ve 13:00

7. 5. 2022 | 08:40 Counter-Strike 2 MČR
Tipsport CS:GO Online nabídne v červnu bitvu osmi týmů. Čtyři pozvané už známe, ale o další sloty se široká konkurence porve ve dvoufázovém kvalifikačním cyklu. Otevřená část značí šance pro každého, nenech si tak ujít druhou šanci již o tomto víkendu!
Tipsport CS:GO Online
Tipsport CS:GO Online
Zdroj: PLAYzone

Letošní sezóna Tipsport MČR CS:GO začala v Bratislavě, nyní se však dočasně přesouváme do online prostředí. I přesto se na druhé zastávce letošního ročníku bude hrát o půl milionu korun a bod do milionového Tipsport Grand Slamu, což si určitě nikdo nechce nechat ujít. V hlavním turnaji již nyní číhají SINNERS, ENTERPRISE a Dynamo Eclot, čtvrtý účastník vzejde ze zápasu eSuba vs. Entropiq Prague.

Uzavřená část přivítá poraženého z výše uvedené rozstřelové dvojice, dále týmy 1dayHeroes, Cryptova a také novou hvězdnou sestavu Sampi.Tipsport. Vedle této smetánky se o své místo na výsluní můžete porvat i vy, stačí si vyhlédnout jeden z kvalifikačních turnajů, složit konkurenceschopný tým a zkusit štěstí.

V uzavřené kvalifikaci jsou totiž čtyři místa naprosto pro každého. První slot o minulém víkendu urval tým Fadee Gaming, který ve finále porazil eSuba Youngsters. Další tři místenky jsou však stále volné, a to je vaše příležitost! Další šance je na programu už tuto sobotu, kdy začínáme o 2 hodiny dříve, tedy ve 13:00. Kvalifikace bude nově pouze jednodenní, tak na nic nečekejte, posílejte pozvánky a vidíme se na serveru!

Harmonogram kvalifikace na Tipsport CS:GO Online:
Sobota 30. dubna1. otevřená kvalifikace
Sobota 7. května2. otevřená kvalifikace
Sobota 14. května3. otevřená kvalifikace
Sobota 21. května4. otevřená kvalifikace
27. až 29. květnaUzavřená kvalifikace
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.