Přejít k hlavnímu obsahu

Na jejich místě bych to nedělal. Ninja se pustil do soutěžního No Build módu

9. 5. 2022 | 14:54 Fortnite Zajímavost
Hvězda Twitche Tyler „Ninja“ Blevins věří, že Fortnite by neměl zavádět soutěžní režim v Zero Build. Problém podle něj spočívá v nedostatku hráčů, kterým by se líbil.
Build vs No Build
Build vs No Build
Zdroj: Epic Games

Když Epic Games představilo režim Zero Build do Fortnite spolu se začátkem sezóny kapitoly 3, sezóny 2, pomohlo to populární hru vrátit do centra pozornosti. Spousty hráčů, starých i nových, se nahrnuly do Fortnite, aby si změny vyzkoušeli na vlastní pěst.

Je to už nějakou dobu, co je tu nová sezóna. Režim bez stavění už je pro hráče pouhou volbu, hra ale i tak zůstala na stejné úrovni popularity. Zpětné zavedení stavění do určitých herních režimů na tom nic nezměnilo.

Někteří hráči si lámali hlavu nad tím, zda se režim Zero Build dočká i své kompetitivní stránky. Myšlenka je to přeci jen dosti oblíbená. Sám král Fortnite Ninja z toho však má určité obavy. 

Nevím, jestli chtějí svou komunitu tak rozdělit, máme tu klasická sóla, dua, tria a squady, a teď Zero Build sóla, dua, tria, squady a arény, že jo?“ řekl Ninja. „Nemyslím si, že to chtějí udělat... Na jejich místě bych to neudělal, ve hře by doslova nemuselo být dost hráčů na to, aby se soutěže takhle rozdělily.“

Zatím neexistuje žádný náznak toho, zda Epic Games implementuje do hry i soutěžní Zero Build. I přes jeho značnou popularitu jsou stále aktivní stavby v kompetitivní hře. Některé open turnaje v Zero Build jsme již viděli, ale jednalo se pouze o populární turnaje pro širokou hráčskou veřejnost. 

Obavy Ninji ohledně dalšího rozdělení hráčské základny jsou však docela legitimní a vývojáři je možná již vzali v úvahu. I když, budeme muset dávat pozor a sledovat, co si na nás Epic Games připraví, protože u nich jeden nikdy neví.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.