Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalá hvězda SINNERS či eSuby v Norsku končí. Slovenské ADC hledá angažmá

11. 5. 2022 | 14:15 League of Legends Přestup
Lukáš „PiOk“ Lőrinc je od neděle 8. května oficiálně free agentem. Slovenský botlaner definitivně opustil celek Bifrost, do nějž v prosinci minulého roku přestoupil ze SINNERS. Piokovi se v Norsku proniknout nepodařilo. „Aktuálně mi s Bifrost skončila smlouva a hledám nové angažmá,“ hlásí Lőrinc.
Lukáš "PiOk" Lőrinc
Lukáš "PiOk" Lőrinc
Zdroj: eSuba

Přišel jako náhradník za zraněného spoluhráče. Lukáš „PiOk“ Lőrinc kryl záda Adrianu „Odi11“ Krukovi, který byl po operaci ruky a nebylo jasné, zda bude moci hrát a jak mu to po zranění půjde. „První měsíc jsem s týmem trénoval. Poté, co Odimu vzali sádru, jsme se střídali,“ popisuje PiOk průběh Krukovy rekonvalescence.

Pak nastal čas rozhodnutí. Kdo bude v základu? Volba nakonec padla na 20letého Poláka. „Trenérský štáb nakonec rozhodl, že Odi nehraje po operaci tak špatně, takže bude hrát všechny zápasy,“ vysvětluje Lőrinc pro PLAYzone. Po půl roce na severu se tak poohlíží po novém domově.

Lukáš "PiOk" Lőrinc
Lukáš "PiOk" Lőrinc
: SINNERS / Riot Games

Evropská výprava slovenského ADC by měla podle všeho pokračovat. „Mám tryouty z evropských lig. O návratu na CZ/SK jsem přemýšlel, ale týmy, nad kterými jsem rozmýšlel, ADC nehledají,“ přibližuje PiOk svou současnou situaci.

Hráč, jenž v minulosti reprezentoval SINNERS, eSubu či Cyber Gaming, patří mezi přední česko-slovenské talenty. Je jen otázkou času, kdy se mu naskytne další příležitost.

Aktuální sestava Bifrost:

 Velká Británie Jordan „Shikari“ Pointon
 Dánsko Casper „Cboi“ Bo Simonsen
 Nizozemsko Mike „Furuy“ Wils
 Polsko Adrian „Odi11“ Kruk

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).