Přejít k hlavnímu obsahu

Skandál v přímém přenosu! Trenér ruského celku podváděl až neuvěřitelným způsobem

12. 5. 2022 | 14:30 Counter-Strike 2 Kauza
Nedávno jsme vás informovali o tom, že Esportová komise pro integritu v rámci nové vlny zákazů zjišťuje všechny nechvalné typy tzv. coaching bugu. Za jeden z nejzávažnějších označila případ, kdy trenér doslova létal po celé mapě a předával svým svěřencům veškeré informace o poloze nepřátel. Neuplynul ani týden a tento problém se projevil přímo v živém vysílání!
Interpretace jednoho z bugů
Interpretace jednoho z bugů
Zdroj: Michau9

David „n0rb3r7“ Danielyan je hráč reprezentující organizaci K23. V oblibě má kromě profesionálního hraní i vysílání na platformě Twitch. Nedávno se rozhodl předat svým divákům zápasy v rámci kvalifikace na ESEA Cash Cup, což se však paradoxně stalo osudným trenérovi 1shot, Nikitovi „LostDF“ Babalykovi.

Proč, ptáte se? Je to celkem prosté. Přímo před zraky živého streamu se 21letý trenér dopouštěl na všech mapách podvádění, navíc takovým způsobem, jaký nemá obdoby. A co je nejhorší, možná nebyl jediný.

LostDF se neštítil vůbec ničeho, létání po celé mapě a předávání informací svým zvýhodněným spoluhráčům tak nebylo nic neobvyklého. Na jeho vyvádění se můžete podívat na přiložených klipech.

Jelikož je n0rb3r7 známý hráč s poměrně velkým dosahem, trenér se asi se svoji kariérou může rozloučit – zvláště, když ESIC před nedávnem oznámilo, že zejména létaní po mapě bude nekompromisně trestat. 

Štítky: Podvod, podvádění
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.