Přejít k hlavnímu obsahu

Přijď do Areny fandit českému nároďáku. Za první gól Čechů pivo zdarma!

14. 5. 2022 | 20:00 Aréna
Propojujeme esport a sport. V nově otevřené Vodafone PLAYzone Areně budeš moci od 14. května sledovat na obří obrazovce zápasy českých reprezentantů na Mistrovství světa v hokeji. Pro fanoušky máme navíc připravenou akci - za první vstřelený gól českého mančaftu v zápase je pro každého pivo na nás.
Mistrovství světa v hokeji ve Vodafone PLAYzone Areně
Mistrovství světa v hokeji ve Vodafone PLAYzone Areně
Zdroj: PLAYzone

Na finském ledě se již tento pátek rozběhne Mistrovství světa v hokeji. Česká reprezentace chce ukončit dlouhý medailový půst. Naposledy to vyšlo před deseti lety během šampionátu právě ve Finsku a Švédsku. Teď nastal čas nešťastnou sérii ukončit. A ty můžeš být u toho.

Ve Vodafone PLAYzone Areně budeš moci sledovat zápasy české reprezentace počínaje sobotním soubojem s outsidery z Velké Británie. Výběr pod vedením Kariho Jalonena bude chtít do turnaje vstoupit bezproblémovým vítězstvím, tak jej přijď podpořit!

Akce pro fanoušky

Ke kvalitnímu hokeji patří pochopitelně i pořádné jídlo a perfektně načepované pivo. S čímž souvisí i naše akce. Fanoušci si budou moci po prvním gólu českého mančaftu vychutnat jedno pivo zdarma!

Občerstvení ve Vodafone PLAYzone Areně
Občerstvení ve Vodafone PLAYzone Areně
: PLAYzone

Hokejová pařba

Nejen během přestávek si můžeš ve Vodafone PLAYzone Areně sám zahrát hokej. Ne ten opravdový, ale virtuální na PlayStation 5 či Xbox Series X. S kamarádem nebo proti počítači si můžeš před samotnými zápasy českého nároďáku natrénovat strategii proti dalšímu soupeři. Kdo nastoupí v přesilovkových formacích? Jaký styl hokeje zvolíš?

Pokud si ale budeš chtít zahrát něco jiného, možností je spousta. K dispozici je téměř 60 počítačů, virtuální realita či herní zařízení jako speciální gamingové křeslo.

Vodafone PLAYzone Arena
Vodafone PLAYzone Arena
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).