Přejít k hlavnímu obsahu

Česká FIFA eReprezentace má nového člena. S posilováním však není konec!

10. 5. 2022 | 20:00 EA SPORTS FC 24 Přestup
Projekt eRepre v pondělí na svých sociálních sítích avizoval příchod dvou nových tváří, které rozšíří dosavadní tříčlennou reprezentaci. V úterý podvečer jsme se dočkali prvního oznámeného hráče. Stává se jím Dominik „Seron“ Čermák z týmu Sampi.
Dominik „Seron“ Čermák
Dominik „Seron“ Čermák
Zdroj: Sampi / eRepre

Oficiální česká fotbalová eReprezentace je tu s námi již několik let. V prvních letech měl podporu simulátor eFootball, postupně se však přešlo na mnohem populárnější FIFU a její nejnovější ročník s označením 22.

Před rokem se uskutečnil turnaj o to, kdo jako první oblékne dres českého nároďáku. Nejúspěšnější byli v té době reprezentanti obou pražských S, Jan „Emerickson“ Krupička a Michal „DRMi10“ Drastich. Oba již společně odehráli mnoho turnajů a přátelských zápasů s různými reprezentacemi. Nebyli v tom však sami. 

V průběhu času totiž eRepre rozšířil historicky první eFotbalista roku Lukáš „T9Laky“ Pour. V reprezentaci se tak nacházelo zastoupení esportových divizí všech tří nejlepších českých fotbalových klubů posledních let.

Vysoce očekávaný vrchol sezóny v podobě eNations Cup 22 se však blíží a eRepre opět rozšiřuje své řady. Tentokrát neproběhl žádný turnaj, vedení nároďáku po nové posile sáhlo vlastní rukou. A ne jen po jedné!

Nominaci do eRepre si za své výkony vysloužil Dominik „Seron“ Čermák, který již několikátým rokem obléká dres týmu Sampi. 17letý hráč má letos na kontě například 2. místo z Big Shock! COOL poháru, kde nestačil pouze ve finále na T9Lakyho. Dlouhodobě jde ale o hráče z absolutní špičky domácí scény.

Druhou novou tvář české FIFA reprezentace se dozvíme ve středu. Mezi nejžhavějšími kandidáty mohou být reprezentanti Entropiqu či zástupci Slavie a Sparty. Nebo si eRepre vybere jinde? To uvidíme zítra.

Štítky: Seron, eRepre, FIFA 22
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.