Přejít k hlavnímu obsahu

Jurský svět ve Fortnite? Toto léto zřejmě strávíme s dinosaury

14. 5. 2022 | 14:30 Fortnite Spekulace
Jurassic World: Dominion, třetí film ze série Jurský svět, má premiéru jen týden poté, co začne 3. sezóna Fortnite kapitoly 3. A my už víme, že Epic Games velmi rád spolupracuje se spoustou populárních filmů.
Raptor ve Fortnite
Raptor ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Ještě před koncem aktuální sezóny se začaly objevovat úniky informací. Hráčům dávají náznaky o tom, co by mohla přinést ta nadcházející. Zdá se, že Epic Games pracují na kooperaci mezi Fortnite a Jurassic World pro 3. sezónu kapitoly 3. To může být pro hru i hráče docela velké. 

Známý leaker Hypex ale prozradil, že „Epic pracuje na vozidle HamsterBallV2 (Ballers V2)“. Vozidlo Ballers připomíná Gyrospheres z Jurského světa. Vozidlo bylo použito v prvním filmu Jurský svět k projíždění velkého parku. Ballers byl součástí hry v 1. kapitole a novinka bude údajně jeho přepracovanou verzí.

Ballers ve Fortnite v kapitole 1
Ballers ve Fortnite v kapitole 1
Foto: Epic Games

FNAssist, další dataminer Fortnite, také začal teoretizovat. Fortnite má podle něj znovu testovat zvířata ve hře. Konkrétně ta, na kterých půjde jezdit. Raptoři, kteří byli ve hře v 6. sezóně kapitoly 2, mají naplánovaný spawn v kapitole 3.

A co dalšího může přinést spolupráce? Skiny! Žádná spolupráce ve Fortnite se samozřejmě neobejde bez skinů. Je snadné si představit oblečky podle protagonistů Owena Gradyho a Claire Dearingové.

Stealthy Stronghold
Stealthy Stronghold
Foto: Epic Games

Vždy také existuje šance, že také přidají novou tématickou lokaci. Vezmeme-li v úvahu, že jsme měli něco podobného v podobě Stealthy Stronghold, a že to není tak dávno, není nic rozhodně vyloučené. Epic Games však stále musí spolupráci potvrdit, pokud k ní vůbec dojde. Všechny důkazy ukazují na pravděpodobnou spolupráci.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.