Přejít k hlavnímu obsahu

Česká a slovenská špička má šanci prorazit ve světě. V4 Masters je tady

16. 5. 2022 | 09:30 Rainbow Six: Siege Preview
Domácí scéna ve hře Rainbow Six Siege se opět probouzí. Vedle našich Nightcupů se české a slovenské týmy mohou nyní zapojit do V4 Masters a v mezinárodní konkurenci si tak zahrát o hezký prize pool.
V4 Masters
V4 Masters
Zdroj: Ubisoft

V4 Masters je oficiální počin přímo z dílny Ubisoftu. Jak název napovídá, do soutěže pro náš region se zapojí týmy z Polska, Maďarska, Česka a Slovenska. Všechny ostatní státy už mají za sebou kvalifikaci a jejich nejlepší týmy už dychtivě očekávají hlavní část turnaje. Kdo ale bude reprezentovat CZ/SK scénu?

V posledních týdnech vám nabízíme jeden Rainbow Six Siege turnaj za druhým, díky propojení s velkolepou soutěží šlo o parádní trénink naprosto pro všechny. Dvě kvalifikace Predator R6:S série jsou minulostí, ale před zbytkem dění proběhne právě regionální kvalifikace na V4 Masters. Přijď si zahrát i ty!

DatumTurnaj
Úterý 3. května od 18:00Predator R6:S turnaj - 1. kvalifikace
Úterý 10. května od 18:00Predator R6:S turnaj - 2. kvalifikace
Úterý 24. května od 18:00Predator R6:S turnaj - 3. kvalifikace
Úterý 31. května od 18:00Predator R6:S turnaj - finále

Dvoudenní kvalifikační turnaj vypukne 16. května, dva postupující týmy tak poznáme hned o následujícím večeru. Do národní kvalifikace se může zapojit naprosto každý, stačí se jen přihlásit do turnaje na portálu Challengermode. Kromě místa bydliště je jedinou další podmínkou nutnost věku 18+ všech účastníků.

Formátem celého klání je Double Elimination pavouk, díky druhé šanci si hezky zahraje opravdu každý. Až do finále horního i spodního pavouka jsou všechny zápasy BO1, jen ty klíčové budou BO3. Hlavní turnaj odstartuje ještě tento měsíc a celkově V4 Masters nabídne 22 tisíc euro a spot v prestižní mezinárodní soutěži European Challenger League. Díky tomu je tak skoro jisté, že v akci uvidíme celou domácí špičku.

Štítky: V4 Masters
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.