Přejít k hlavnímu obsahu

ZywOo se s Vitality do play-off Majoru nepodívá! Heroic přehráli supertým, stavn zářil

17. 5. 2022 | 15:30 Counter-Strike 2 Reportáž
Tým, který měl bojovat o světový trůn, na PGL Majoru v Antverpách končí. Vitality se nepodařil comeback proti Heroic a po náročném turnaji se s Belgií loučí. Luxusním výkonem se v dresu šestého celku světa blýsknul Martin „stavn“ Lund. Naopak hvězdný Mathieu „ZywOo“ Herbaut nedokázal dosáhnout svých typických výšin.
Mathieu „ZywOo“ Herbaut
Mathieu „ZywOo“ Herbaut
Zdroj: Luc Bouchon / PGL

Konec, šlusVitality v Antverpách neuspěli. Mančaft složený kolem mladého snipera Mathieu „ZywOo“ Herbauta končí na dělené deváté příčce. Brána do play-off pro něj zůstala uzavřená. Vrátným byl Martin „stavn“ Lund v dresu Heroic

Byl to právě šestnáctý nejlepší hráč roku 2021, kdo zamezil comebacku na třetí mapě. Vitality na Infernu v jednu chvíli prohrávali 5:14. Znovu se ale ukázalo, jak silná je momentálně CT strana napříč všemi mapami. ZywOo a spol. dosáhli dvanácti kol, na víc se nakonec nezmohli.

Již zmiňovaný stavn předvedl napříč celou sérií jeden z nejlepších individuálních výkonů posledních několika dnů. 20letý Dán ukončil špíl pátého kola Legends Stage se skóre 83-54 (+29). Nikdo na serveru se mu nedokázal ani zdaleka vyrovnat.

O soupeři Heroic v play-off bude rozhodnuto po odehrání všech úterních zápasů. 

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).