Přejít k hlavnímu obsahu

Začíná Twitch skutečně přemýšlet nad svými kroky? Nově můžete odměňovat tvůrce emotikonů

18. 5. 2022 | 17:29 Twitch
Twitch se rozhoupal a začal na své platformě dělat změny. Změnil vyplácení peněz svým tvůrcům, zavedl dárkové karty a nyní mění způsob, jakým fungují emotikony.
Smajlíky na Twitchi
Smajlíky na Twitchi
Zdroj: Twitch

Twitch letos plánuje spoustu změn. Naposledy přišel se úpravou systému vyplácení peněz tvůrcům a nyní odhalil novinky v oblasti emotikonů, které si diváci odemykají za předplatné nebo věrnostní body.

V aktualizaci, která spatřila světlo světa 17. května, přidává Twitch možnost ocenit tvůrce jednotlivých emotů a dávat jim za to kredit. Poté, co zadáte přezdívku autora emotu, se vám objeví všechny informace o tvůrci. Spousty pozitivních reakcí získává rozhodnutí i na Twitteru, kde ho kvitují hlavně umělci.

Kromě smajlíků Twitch přidal i odznáčky, které si umělec může přidat na profil a dát světu najevo, že zrovna on stojí za určitým výtvorem. Z tvorby emotikonů se tak může stát lepší byznys než doposud, protože umělci nově mají mnohem větší možností si přijít na slušné peníze. Situace je výhrou pro všechny strany.

Líbí se vám změny, které Twitch udělal?

Ano, rád tvůrce podpořím
100% (1 hlas)
Ne, nebudu nikoho podporovat
0% (0 hlasů)
Celkem hlasů: 1
Zdroj: dexerto.com
Štítky: Twitch
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.