Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance je tady! Registruj se a vykroč do boje mezi elitu a 500 tisíc korun

21. 5. 2022 | 09:24 Counter-Strike 2 MČR
Tipsport CS:GO Online nabídne červnové střetnutí domácí špičky. Pozvánky jsou však rozdané jen z poloviny a vyzyvatelem se může stát naprosto kdokoliv. Čtyři místenky jsou naprosto pro každého, kdo zkusí štěstí v otevřeném turnaji a následně uspěje v uzavřené části kvalifikace. Nenech si ujít poslední šanci již tuto sobotu!
Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone (Peter Brichta)

Po úvodní zastávce Tipsport CS:GO Bratislava se MČR sezóna dočasně přesouvá do online prostředí. Druhý turnaj letošního ročníku i přesto nabídne půl milionu korun na odměnách, což si určitě nikdo nechce nechat ujít. V hlavním turnaji již nyní číhají pozvané týmy SINNERS, ENTERPRISE, Dynamo Eclot a EIQ Prague.

Uzavřená kvalifikace na Tipsport CS:GO Online je složená z dalších čtyř pozvánek a čtyř týmů z otevřených kvalifikací. Vyzvat například novou hvězdnou sestavu Sampi.Tipsport může naprosto každý. V jedné z předchozích kvalifikací tak nečekaně uspěl například zbrusu nový mix s názvem loli hunters.

Zapojit se do poslední kvalifikace není vůbec složité. Na svoji cestu za stovkami tisíc korun stačí jen dát dohromady partu kamarádů nebo sehraný celek, to je čistě na vás. Pokud máte všichni založené účty na PLAYzone.cz, tak stačí kliknout na turnaj níže, přihlásit se a zbytek už se rozhodne přímo na serveru.

Harmonogram kvalifikace na Tipsport CS:GO Online:
Sobota 30. dubna1. otevřená kvalifikace
Sobota 7. května2. otevřená kvalifikace
Sobota 14. května3. otevřená kvalifikace
Sobota 21. května4. otevřená kvalifikace
27. až 29. květnaUzavřená kvalifikace
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.