Přejít k hlavnímu obsahu

Rychlé zkušenosti? King Kongův rozkrok láká na jejich snadný zisk

22. 5. 2022 | 09:58 Warzone Zajímavost
Jednoduchá XP farma? Kdo by v jakékoliv hře řekl, že po něčem takovém netouží? V Call of Duty: Warzone vám k tomuto účelu poslouží pohlavní ústrojí King Konga, pod kterým stačí být a střílet do něj.
King Kong ve Warzone
King Kong ve Warzone
Zdroj: Activision

Pravidelní hráči Call of Duty: Warzone zaznamenali, že do Caldery dorazili dva obávaní predátoři – Godzilla a King Kong. Ti jsou součástí časově omezené události s názvem Operation Monarch. V ní se hráči stanou svědky zjevení obou gigantů. Ty lze využívat k různým hrátkám – přibyly nové killstreaky a další věci. Jak ale objevili hráči na Redditu, posloužit může i Kongův rozkrok. 

Slyšeli jste správně – na Caldeře stačí, když si vezmete helikoptéru, pár přátel a budete létat nebezpečně blízko King Kongova nádobíčka. Hlavním lákadlem není podivný pocit, ale spousta XP bodů, díky kterým navyšujete svou úroveň. Není to tak lehké, jak to vypadá. Létání se totiž zcela právem nelíbí Kongovi, který vás sestřelí, pokud si nedáte pozor.

Nový event v Call of Duty nesklízí zrovna valné nadšení. Profesionální hráč Nickmercs to shrnul tak, že spolu dva giganti ani nebojují, natož, aby dělali něco zajímavého. Dr Disrespect event ohodnotil jako 2.2/10 s tím, že to není to, v co hráči doufali.

Pokud si chcete přilepšit ke svému levelu, měli byste si pospíšit, protože Operation Monarch trvá jen do 25. května.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.