Přejít k hlavnímu obsahu

SOUTĚŽ: Získej až 12 000 FIFA pointů. Připoj se na Instagramu PLAYzone

26. 5. 2022 | 08:00 EA SPORTS FC 24 Soutěž
PLAYzone a Jan „Emerickson“ Krupička vám přináší super soutěž o pořádnou porci FIFA pointů! Jak je získat? Je to velice jednoduché. Tak se mrkněte, jak na to a zapojte se do soutěže!
Soutěž na Instagramu s Emericksonem
Soutěž na Instagramu s Emericksonem
Zdroj: PLAYzone

Body FIFA Points můžeš použít v Obchodě FUT k nákupu balíčků a dalších předmětů, třeba míčů nebo dresů a ke vstupu do Ultimate Draftu. Zvyš tak šanci získat některého z talentovaných fotbalistů do svého týmu. Soutěže se může účastnit úplně každý, ať už hraješ na psku, xboxu nebo počítači. Akce probíhá na Instagramu!

Podmínky:

  • dát follow na @playzonecz a @emethego  na instagramu
  • dát like na post níže
  • do komentáře označit svého FIFA kámoše


Navíc, pokud přesdílíš tento příspěvek do stories a označíš nás, zvýšíš svou šanci na výhru! To je k podmínkám soutěže vše. Výherce vyhlásíme 3.6., tak přejeme hodně štěstí! Jak naložíš s výhrou je na tobě, ale jsou jistá pravidla a pár věcí, co s ní nedělat. O veškerých pravidlech použití si můžeš přečíst na oficiálních stránkách.

Štítky: fifa, soutež, Emerickson
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.