Přejít k hlavnímu obsahu

Velké preview kvalifikace na Tipsport CS:GO Online: Uspějí hvězdní favorité?

26. 5. 2022 | 19:40 Counter-Strike 2 MČR
Druhý velký turnaj sezóny nabídne již o tomto víkendu svoji další část. Po otevřených kvalifikacích si slovo vezmou uzavřené boje, z nichž vzejde zbytek účastníků hlavního turnaje o 500 000 Kč. I v této části však najdeme spoustu zajímavých jmen, takže si víkendové boje určitě nenechte ujít.
Tipsport CS:GO Online
Tipsport CS:GO Online
Zdroj: grafika PLAYzone

SINNERS, ENTERPRISE, Dynamo Eclot a Entropiq Prague. Tohle kvarteto má jistou účast na Tipsport CS:GO Online, všichni ostatní si musí projít kvalifikací. Její kompletní složení však už několik dní známe, uzávěrka soupisek je také za námi, a tak si můžeme důkladně rozebrat, kdo se s kým o víkendu utká.

Nejprve se však podívejme na formát. Osm účastníků uzavřené kvalifikace je rozděleno do dvou skupin po čtyřech týmech. Každá skupina přinese samostatný Double Elimination pavouk, jehož finalisté po dvou výhrách postoupí do hlavního turnaje o půl milionu korun. Dvě prohry naopak znamenají konečnou.

Skupina A

Program započne v pátek 27. května ve 14:30, kdy vypukne skupina A. Úvodní duel víkendu svedou Dark Tigers a 1DayHeroes, což je na papíře jeden z nejvyrovnanějších soubojů. Ve druhém případě se dočkáme obnovené premiéry Ladislava „GuardiaN“ Kovácse a jeho supertýmu Sampi.Tipsport proti Orde Samurai.

O největším favoritovi této skupiny nemůže být pochyb. Všichni jsou zvědaví, v jaké síle se představí Sampi. Pokud naplní předpoklady a nezaváhají, tak zajímavý určitě bude i boj o druhé postupové místo. Ostatní tři týmy totiž mohou být vyrovnanými soupeři podobné kvality, ačkoliv nejvíce se bude věřit Dark Tigers.

Harmonogram:

Sampi.Tipsport1DayHeroesDark TigersOrde Samurai
 Slovensko GuardiaN
 Slovensko MATYS
 Slovensko ADEJIS
 Slovensko sAvana1
 Slovensko T4gg3D
 Česká republika Kokaina
 Česká republika DOCKSTAR
 Slovensko Abdel
 Slovensko Snake
 Česká republika MadMax
 Slovensko HenkkyG
 Slovensko creze
 Česká republika majky
 Slovensko Rutk0
 Česká republika PR
 Slovensko system
 Česká republika Darber
 Slovensko nelson
 Slovensko heikkoL
 Česká republika gr0haxin

Skupina B

Sobotní den bude ve znamení skupiny B, její program započne ve stejný čas jako v pátek u „áčka“. Tady začneme opravdu zostra, protože v prvním zápase vyzve Cryptova zajímavou sestavu Team Moops. Druhý úvodní duel patří eSubě, jejíž vyzyvateli budou ambiciózní outsideři z týmu Fadee Gaming.

Hlavní aspiranty na postup máme v této skupině hned dva. Ostravská organizace Cryptova se poslední dobou prezentuje kvalitními výkony a o tomto víkendu by to určitě ráda potvrdila. Nedávno totiž skolila i eSubu, spolu s níž by dle předpokladů měla postoupit. Minimálně od Moops ale můžeme čekat velký odpor.

Harmonogram:

  • Sobota 14:30 – Cryptova vs. Team Moops
  • Sobota 16:00 – eSuba vs. Fadee Gaming
  • Sobota 17:30 – Fadee Gaming vs. TBD (zápas vítězů/poražených, podle výsledku Fadee)
  • Sobota 21:00 – eSuba vs. TBD (zápas vítězů/poražených, podle výsledku eSuby)
  • Neděle 18:00 – rozhodující zápas o 2. postupové místo
eSubaCryptovaTeam MoopsFadee Gaming
 Česká republika blogg1s
 Česká republika Pechyn
 Česká republika Levi
 Česká republika desty
 Česká republika zur1s
 Slovensko MAXX
 Slovensko zyored
 Česká republika kinzo
 Slovensko luko
 Slovensko jaro
 Česká republika rpg
 Slovensko ZEDc
 Slovensko rko
 Slovensko outex
 Slovensko fino
 Česká republika heysek
 Česká republika KanoO
 Česká republika TDH1
 Česká republika Wildchaser
 Česká republika Happy
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.