Přejít k hlavnímu obsahu

dreaMaker s novou prezentací

25. 2. 2008 | 12:20
     Jak již obrázek napovídá, portál dreaMaker zabývající se herními videi a sdružující lepší moviemakery dosáhl dalších příček v cestě za štěstím. Klukům se po celkem dlouhé době podařilo spustit očekávaný, často diskutovaný web - portál, kde se již nyní objevuje několik recenzí / novinek o nových kouscích členů dreaMaker.Web má na svědomí tato parta lidí : Grafika : Jimmimu Hendrix a Smajdalf z grafického studia Atribute.orgKód : KUba
Výchozí obrázek

 

 

 

Jak již obrázek napovídá, portál dreaMaker zabývající se herními videi a sdružující lepší moviemakery dosáhl dalších příček v cestě za štěstím. Klukům se po celkem dlouhé době podařilo spustit očekávaný, často diskutovaný web - portál, kde se již nyní objevuje několik recenzí / novinek o nových kouscích členů dreaMaker.

Web má na svědomí tato parta lidí :

Grafika : Jimmimu Hendrix a Smajdalf z grafického studia Atribute.org
Kód : KUba

Podle mého se klukům web povedl na výbornou, při první zprávě o novém webu jsem však čekal něco tmavšího, ale světlá na mě udělala velký dojem.

Spolu s novým webem se spustilo i fórum, kde můžete mluvit o svých problémech, zkušenostech a o dalších věcech týkajících se tvorby videí.