Přejít k hlavnímu obsahu

Podepsáno. NEOFRAG dres OG oblékne poprvé už dnes večer!

27. 5. 2022 | 11:45 Counter-Strike 2 Přestup
Přestupová sága se zdá být u konce. Podle posledních informací si Adam „NEOFRAG“ Zouhar vybral tým OG, čeští fanoušci organizace fnatic tak mohou smutnit. Od premiéry v dresu svého prvního zahraničního zaměstnavatele navíc českou hvězdu dělí jen pár hodin.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar na Tipsport CS:GO Bratislava
Adam „NEOFRAG“ Zouhar na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone (Peter Brichta)

Až do včerejšího dne se nejvíce hovořilo o tom, že by měl Adam „NEOFRAG“ Zouhar přestoupit do fnatic. Týmový ředitel CS:GO sekce Andreas Samuelsson přitopil pod kotlem spekulací svým twitterovým příspěvkem, podle kterého už má jeho sestava vybrané dva nové členy. NEOFRAG jedním z nich ale není.

Portál Dexerto totiž přišel s ověřenou informací z několika zdrojů, že by měl český střelec zářit v týmu OG, což byl druhý nejžhavější kandidát od prvního dne celé ságy. Dle informací redakce PLAYzone.cz už je minimálně od začátku týdne vše podepsáno a oznámení přestupu by z žádné strany nemělo nic bránit.

Druhou posilou, která do OG zamíří, se má podle stejných zdrojů stát talentovaný polský hráč Maciej „F1KU“ Miklas. Ten tak doplní svého krajana Mateusze „mantuu⁠“ Wilczewského a naváže na další polské hráče, kteří úspěšně působí v zahraničí, například ENCE, zatímco ryze polským týmům se v poslední době tolik nedaří. F1KU poslední necelé tři roky strávil v AGO a přestup bude jeho dárkem k nedělním 19. narozeninám.

A co více, oficiální přivítání obou nových tváří by mělo proběhnout právě dnes! OG se totiž nachází v Lisabonu, kde se u příležitosti otevření gamingového centra utkají v showmatchi proti MIBR. Díky včerejší situaci spojené s nenastoupením do první mapy zápasu SINNERS vs. Sampi.Tipsport víme, že NEOFRAG se na místě nachází a bude připraven naskočit do utkání. Od premiéry v novém dresu jej tak dělí jen pár hodin.

NEOFRAG měl údajně na stole opravdu nabídky od fnatic i OG, nebo minimálně byl podle různých zahraničních zdrojů spatřen na tréninkovém serveru s oběma týmy, proto se i ve světě spekulovalo na plné obrátky. Co myslíte, rozhodnul se správně, když s největší pravděpodobností již známe celou soupisku?

Dnes by měla být představena tato sestava OG:

 Polsko Mateusz „mantuu⁠“ Wilczewski
 Izrael Shahar „flameZ⁠“ Shushan
 Srbsko Nemanja „nexa“ Isaković
 Česká republika Adam „NEOFRAG“ Zouhar
 Polsko Maciej „F1KU“ Miklas

 Dánsko Casper „ruggah⁠“ Due – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.