Přejít k hlavnímu obsahu

Příští víkend se ponese ve světle největšího live eventu. Epic Games konečně odhalil plány

27. 5. 2022 | 17:55 Fortnite Update hry
Hodně se spekulovalo o tom, jak bude konec 2. sezóny kapitoly 3 probíhat. Hráči jsou zvědaví, co bude The Collider dělat, jak bude zapojen Mecha Team Leader a co to udělá s mapou. Především si kladli otázku, jak proboha může Sedmička vyhrát.
live event ve Fortnite
live event ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Tyto otázky budou zodpovězeny a další otázky nevyhnutelně vyvstanou v nadcházející sezóně. O co se hráči už nemusí bát, je datum konání live eventu. Ve Fortnite se objevilo oficiální odpočítávání a Epic Games také vydal první nápovědu toho, co lze očekávat.

Spekulativním konečným datem pro tuto sezónu byl 3. červen. Někteří uživatelé se však obávali, že by mohlo dojít ke zpoždění. Toto prvotní datum se nakonec ukázalo jako nesprávné. Respektive trochu nesprávně interpretované, protože na 3.6. je ve hře naplánován konec battle passu. Takže smysl to pořád dává.
 

Oficiální datum a čas eventu pro naše časové pásmo je 4. června ve 22 hodin. Navíc do Fortnite konečně dorazil odpočet. Hráči, kteří se přihlásí, uvidí odpočítávání ve svých lobby a ve hře nad písečnou oblastí přibližně ve výšce měsíce.

Během této události je údajně v sázce osud Zero Pointu. V historii titulu bylo již několik kritických live eventů, včetně Nexus War, Operation Sky Fire a Flipped. Aktuální kolize může být zatím tím nejdůležitějším. 

Mezitím Epic Games chce, aby hráči využili této události a získali něco málo kosmetiky zdarma. Přihlášení 4. června do hry, v den akce, nabídne uživatelům zdarma exkluzivní načítací obrazovku a hudbu do lobby. Item shop bude v nadcházejících dnech před akcí také nabízet související kosmetiku.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.