Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka Valkyrae dostala šanci vstoupit do ringu. Mám trochu strach, přiznává

2. 6. 2022 | 12:45 Twitch
Oblíbená streamerka Valkyrae dostala nabídku vstoupit do ringu WWE (World Wrestling Entertainment) od Zeliny Vegy, která v současnosti drží titul WWE Superstar. Valkyrae přiznala, že má trochu obavy.
Streamerka Valkyrae dostala šanci vstoupit do ringu, přiznává, že má trochu strach
Streamerka Valkyrae dostala šanci vstoupit do ringu, přiznává, že má trochu strach
Zdroj: Valkyrae, WWE, Flickr: Midnight Believer

Oblíbená streamerka Rachell „Valkyrae“ Hofstetter se nedávno u příležitosti události Creator Clash nechala slyšet, že by ji zajímalo, jaké to vlastně je s někým bojovat. Creator Clash je soutěž, jíž se účastní řada známých osobností a v níž v boxových zápasech získávají peníze na charitu. Když se o tom Valkyrae zmínila na streamu, získala si pozornost současné WWE Superstar. Zelina Vega jí prostřednictvím Twitteru nabídla, že se k nim může v ringu přidat. 

Valkyra se k nabídce vyjádřila v livestreamu, kde prozradila, že má tak trochu strach. V dalším streamu s Ludwigem si z ní její kolega dělal legraci, že by pravděpodobně chtěla mít Zelinu na své straně, což Valkyrae potvrdila. Uvidíme, třeba časem streamerka sebere odvahu a rozhodne se nabídku přijmout. Nebyla by ostatně prvním streamerem, jaké to je být v ringu si například vyzkoušel již Logan Paul. Na krku měl tehdy Pokémon kartu v hodnotě takřka 120 milionů korun. Uvidíme, zda by si v takovém případě vzala podobně působivý doplněk i Valkyrae. 

Zdroj: Dexerto
Štítky: Valkyrae