Přejít k hlavnímu obsahu

NEOFRAG dává sbohem. Jeho poslední zápas za SINNERS proběhne dnes odpoledne

31. 5. 2022 | 12:13 Counter-Strike 2 Preview
Dnešní den bude v historii SINNERS speciální. Vůbec naposledy tento dres oblékne Adam „NEOFRAG“ Zouhar. Největší česká hvězda přestupuje do OG a hříšníky čeká nová éra, do letní pauzy zatím pouze o čtyřech hráčích v základní sestavě. Fanoušci si však jistě nenechají ujít rozlučkový zápas 21leté hvězdy.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar na Tipsport CS:GO Bratislava
Adam „NEOFRAG“ Zouhar na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone (Peter Brichta)

Organizace SINNERS vznikla v roce 2020 a za dva roky existence ovládla na domácí scéně vše, co jen šlo. Adam „NEOFRAG“ Zouhar přitom v plánech původní sestavy nebyl, jeho příchod ale všechno změnil. V tomhle týdnu se ale přepisuje historie a hříšníci se již nebudou moci spoléhat na služby domácí superstar.

Podle oficiálního vyjádření SINNERS nebudou s hledáním náhrady spěchat a vyčkají si na letní pauzu. Do té doby s týmem uvidíme působit trenéra Tomáše „Tomkeejs“ Tomku v roli hráče. V tuto chvíli už je bohužel potvrzen i fakt, že se NEOFRAG ani naposledy neukáže domácím fanouškům na Tipsport CS:GO Online.

Po oznámení přestupu do OG se NEOFRAG představil v dresu SINNERS ještě ve dvou zápasech kvalifikace REPUBLEAGUE, k poslednímu květnovému dni však přichází ta chvíle, kdy jej čeká ten úplně poslední zápas. Rozlučkové utkání Adama Zouhara proběhne v úterý od 17:00 proti norskému týmu 777 Esports.

Pokud se nic nezmění, se začátkem nového kalendářního měsíce už se NEOFRAG v barvách SINNERS nepředstaví. Žádný skutečný hříšník si tak určitě nenechá ujít dnešní duel 2. kola Elisa Invitational Spring

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.