Přejít k hlavnímu obsahu

Začíná Tvář Twitche 2022. Porotci budou Agraelus, Czechcloud a další

1. 6. 2022 | 20:25 Twitch
Tvář Twitche je jednou z prestižních akcí na tuzemském Twitchi. Vítězství může zajistit přísun nových diváků, pozornosti a hlavně pořádné ceny. Před nedávnem byla zároveň odhalena sedmička porotců, kteří vyhodnotí, kdo je skutečnou Tváří Twitche!
Agraelus
Agraelus
Zdroj: twitch.tv/Agraelus

Česko-slovenská streamerská komunita každým rokem roste. Na Twitchi se denně ukazují stovky tuzemských streamerů. Přesně pro ně je soutěž Tváři Twitche, kterou pořádá Madmonq.

V předchozím ročníku se do soutěže přihlásilo 600 tvůrců. Z nich porota vybrala deset finalistů, ze kterých v roce 2020 vzešla nová Tvář Twitche – Liveoliverr. Ani tento ročník se pochopitelně neobejde bez poroty. Madmonq vybral sedm tvůrců, kteří budou ostatní hodnotit. Nechybí Agraelus, Czechcloud, Claina, Herdyn, Ducklock, Liveoliverr a zakladatel Madmonqu Michal.

Registrační formulář může vyplnit každý streamer, který splňuje podmínky. Registrace končí 12. června. Do finále, které proběhne 26.6., se dostane deset streamerů. První místo dostane zajímavé odměny včetně vstupenky na Twitchcon v Amsterdamu, partnerství se značou Logitech či herní příslušenství.

Od 3. ročníku Tváře Twitche si slibujeme hodně. Hlavní myšlenkou celé akce je propojení a podpoření Twitch komunity v CZ a SK a pomoci vyrůst menším a začínajícím streamerům. Už v prvních dnech přihlášeným rostou followeři a sledující a možná si i diváci najdou své nové oblíbené streamery,
uvedlo PR oddělení Madmonqu pro PLAYzone.

V den psaní článku bylo na stránkách přibližně 90 registrovaných streamerů, kteří se Tváře Twitche zúčastní. Kdo vyhraje letos?

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.