Přejít k hlavnímu obsahu

Chybí ti v létě hokej? Doraž si zahrát NHL komunitní turnaje!

29. 6. 2022 | 14:10 NHL Turnaj
Mistroství světa v hokeji skončilo, čeští hokejisté si odnesli krásné bronzové medaile. Sezóna 2021/2022 a hokejové fanoušky po finále NHL čekají měsíce klidu. Pokud ti chybí pořádná hokejová nálož a rád si ho zahraješ na konzoliPlayStation, pak pro tebe máme dobrou zprávu: V červnu si totiž můžete zahrát komunitní turnaje!
Datart NHL
Datart NHL
Zdroj: PLAYzone

Červnovou sérii vám přináší specialista na herní příslušenství DATART, pokud například potřebuješ nový gear či sluchátka, pak přesně tato stránka je pro tebe! Společně jsme si pro vás připravili sérii čtyř turnajů, ve kterých si účastnicí zahrají o celkový prize pool 5 000 Kč, který je rozdělen mezi jednotlivé turnaje. Účastnit se může kdokoliv, tak určitě mrkni do našeho katalogu a přihlaš se.

První turnaj je na programu již ve středu 8. června, následující středy vás pak čekají další 3 turnaje. Hraje se formátem single-elimination v BO1 systému. Všechny podrobnější informace naleznete v jednotlivých profilech turnajů. Turnaj probíhá na konzoli PlayStation, pokud jsi fanouškem tohoto titulu, ale nemáš si turnaj jak zahrát, určitě neváhej a objednej si místo v naší Vodafone PLAYzone Aréně, odkud můžeš samozřejmě hrát také! Doufáme, že dorazíte ve velkém počtu a tyto turnaje si patřičně co nejvíce užijete.

Výhra v turnaji

Každý turnaj je dotován 1 250 Kč, celkově si tak hráči zahrají o 5 000 Kč s následujícím rozdělením: 

  • 1. místo:  650 Kč
  • 2. místo: 400 Kč
  • 3. místo: 200 Kč
DATART komunitní turnaje
DATART komunitní turnaje
Zdroj: DATART
Harmonogram Datart NHL komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Středa 8. června od 18:00Datart NHL komunitní turnaj #1
Středa 15.června od 18:00Datart NHL komunitní turnaj #2
Středa 22. června od 18:00Datart NHL komunitní turnaj #3
Středa 29. června od 18:00Datart NHL komunitní turnaj #4
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!