Přejít k hlavnímu obsahu

Tomu se říká dárek k narozeninám! Otec pro svého syna vyrobil vskutku originální kousek

4. 6. 2022 | 18:25 Fortnite Zajímavost
Vítězné koruny byly poprvé představeny ve Fortnite v kapitole 3 sezóně 1. Koruna slouží několika účelům. S prvním vítězstvím přišel emotikon, který počítá počet vítězství, která hráči získají, když mají korunu. Vítězství bez koruny se nepočítají. Druhá věc, kterou dělají, je, že zvyšují počet XP, které hráči získávají ve hře. Například za přežití ve fázi 50, 25 a 10 nebo otevírání truhel.
Victory Crowns
Victory Crowns
Zdroj: Epic Games

Mít korunu je pro hráče obrovský bonus. Korunka se rychle stala rozpoznatelnou součástí hry, a tak jednoho tatínka napadlo jí vytisknout ve 3D tiskárně k 13. narozeninám svého syna. Výsledek sdílel prostřednictvím vřelého příspěvku na Redditu. 

Vítězné koruny pravděpodobně zůstanou součástí hry po zbytek jejího života. Nezabírají mnoho místa v herních souborech, a tak jim nehrozí, že budou odstraněny. Koruny se rychle staly velkou součástí hry a mít je ve hře je zábava. Mít jí v reálném životě je však pravděpodobně mnohem zábavnější. A 13letý syn tohoto tatínka to brzy zjistí.
 

3D tisk není snadný, takže i jen jí vytisknout si zaslouží pochvalu. Většina hráčů by určitě ráda dostala něco takového k narozeninám, kdyby tato hra existovala, když byli mladší. Sběratelské předměty spojené s věcmi, které člověk miluje, jsou prostě skvělými dárky.

Komunita příspěvek ocenila a reagovala spoustou pozitivních komentářů. V době psaní má téměř 2 tisíce hlasů za pouhé dva dny. Ocenili byste takový dárek?
 

Udělal by vám radost takový dárek k narozeninám?

Možnosti výběru
Štítky: Fortnite
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.