Přejít k hlavnímu obsahu

Švédská legenda zpět do Fnatic! Kdo týmu v milionovém turnaji pomůže?

7. 6. 2022 | 15:00 Counter-Strike 2 Přestup
Návrat jako víno! Sice jen na jeden turnaj, ale i přesto mohou být fanoušci týmu Fnatic nadšení. Dres britské organizace totiž bude během Pinnacle Cupu oblékat legendární Patrik „f0rest“ Lindberg. Nahradí nemocného hráče, s nímž tým v posledních dnech trénoval.
Fnatic
Fnatic
Zdroj: twitter.com/SamuelssonCSGO

Patrik „f0rest“ Lindberg v dresu slavné švédské organizace na domácí půdě před napěchovaným publikem? Sen každého fanouška, který o víkendu dorazí do Lundu na Pinnacle Cup.

Turnaje o 250 tisíc dolarů se 33letá ikona Counter-Striku zúčastní jako součást Fnatic. Mezinárodní celek nemůže na turnaji využít pátého člena, se kterým celek v posledních dnech trénoval. Nastoupit tak musí f0rest.

Fnatic se v čele se svou dočasnou posilou představí ve skupině A Pinnacle Cupu proti Heroic, BIG a MIBR. Pokud bude tažení v první fázi úspěšné, představí se FNC ve Sparbanken Skåne Arena.

F0rest byl reprezentantem organizace v letech 2006-2010. S týmem zažil hned několik velikých úspěchů včetně triumfu na Intel Extreme Masters III a 2006 CPL Winter.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).