Přejít k hlavnímu obsahu

Apex Predator, Master nebo jen Gold? Přijď se ukázat na dnešní komunitní turnaj

25. 6. 2022 | 14:05 Apex Legends Turnaj
Apex Legends se u nás v květnu poprvé objevila v rámci klasických turnajů, hráči si mohli dokázat své schopnosti ve víru arénového módu! Během série přišlo množství zpětné vazby, která směřovala modlitby k BR turnaji – ten se pro měsíc červen stává realitou! Neváhej tak, přijď si zahrát, i tvá účast může pomoci budoucím turnajům.
Alienware Apex Legends turnaj
Alienware Apex Legends turnaj
Zdroj: PLAYzone

Nekompromisní gamingové vybavení legendární značky. Přesně tak jsou popisovány produkty Alienware, které se zaměřují především na hráče! Herní mašiny této značky jsou navrženy s nejvyšší precizností pro ty nejnáročnější uživatele. Společně jsme si pro vás s touto skvělou značkou připravili čtyři turnaje ve hře Apex Legends, ve kterých si týmy zahrají o prize pool v hodnotě 5 000 Kč. Účast je otevřená pro kohokoliv, tak se zaregistruj a přijď vyzkoušet svůj skill!

Každý turnaj má dotaci 1 250 Kč, což dává hráčům rovnou čtyři šance, jak si z turnaje odnést odměnu. Navíc není potřeba týdenního grindu bodů, jako tomu bylo v minulosti. Hraje se módem Battle Royale na mapách Storm Point a World´s Edge.

Třetí turnaj se uskuteční 18. června od 18:00, takže určitě nepropásni šanci si zahrát. Tříčlenné týmy svedou souboje v BR zápasech, přesný formát se bude odvíjet od počtu přihlášených týmů. Možné varianty naleznete na naší podstránce.  Finanční odměna čeká na dva nejlepší týmy, všechny detaily naleznete v profilech daných turnajů. Doufáme, že si nenecháte tuto sérii ujít, další turnaje naleznete v našem katalogu.

Výhra v každém turnaji:

Nejlepší týmy si rozdělí peníze následovně:

  • 1. místo: 750 Kč
  • 2. místo: 500 Kč
Alienware Apex Legends komunitní turnaje
Alienware Apex Legends komunitní turnaje
Zdroj: PLAYzone

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc.

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!