Přejít k hlavnímu obsahu

Skiny v hodnotě 50 tisíc korun a mnohem víc. Sleduj Tipsport CS:GO Online a vyhraj parádní ceny!

12. 6. 2022 | 08:30 Counter-Strike 2 Soutěž
Parádní skin na nůž, energie na celý měsíc od Red Bullu i týmový merch. Jen několik z cen, které divákům během turnaje Tipsport CS:GO Online rozdáváme. Odměny si odnáší diváci na streamu i přímo ve Vodafone PLAYzone Areně. Tak sleduj Tipsport CS:GO Online a zapoj se do soutěže.
Soutěž během streamu Tipsport CS:GO Online
Soutěž během streamu Tipsport CS:GO Online
Zdroj: PLAYzone

Další zastávka MČR je v plném proudu. Top 4 Tipsport CS:GO Online se porve o co největší kus z celkového prize poolu 500 000 Kč. O hodnotné ceny však nesoutěží pouze hráči na serveru, ale také diváci na Twitch streamu PLAYzone a ve Vodafone PLAYzone Areně.

Kdy vlastně rozdáváme odměny? Je to jednoduché. Třetí Newtonův zákon - akce a reakce. V probíhajícím zápase byl někdo zabit granátem? Rozdáváme skiny a v Areně volné hodiny na hraní.

Celkem je podobných podmínek sedmnáct. Od zabití nožem po dvojitý overtime. Někdy maximálně jednou za kolo, jindy jednou za celou mapu. Záleží na raritě. 

Soutěž o skiny na Tipsport CS:GO Online
Soutěž o skiny na Tipsport CS:GO Online
: PLAYzone

Největším lákadlem je Bowie Knife | Gamma Doppler, jenž lze zakoupit za 7 000 Kč. O skiny do CS:GO rozhodně nebude nouze. Celkem máme pro diváky připravených přes 200 herních předmětů v celkové hodnotě 50 tisíc korun. Hlavní cenou ve Vodafone PLAYzone Areně jsou dvě vstupenky na EuroBasket.

Fanoušci na streamu se mohou kromě skinů těšit také na energii na měsíc od Red Bullu či Tipsport nety. Ve VPA pak budeme dropovat merch týmů MČR či KFC kupony.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).