Přejít k hlavnímu obsahu

ŘÍkal si o to, tvrdí Ninja. Fyzické napadení hráče za zkaženou hru schvaluje

10. 6. 2022 | 09:10 Fortnite Zajímavost
Když se Tyler „Ninja“ Blevins doslechl o boji mezi dvěma profesionálními hráči Fortnite v DreamHack Dallas, celá situace ho zaujala. Po zjištění detailů se postavil na stranu útočníka, protože ten druhý si o prý říkal. Za co schytal výprask?
Ninja
Ninja
Zdroj: YouTube

Na pokraji vítězství v LAN turnaji  Dreamhack Dallas byl 3. června DiegoPlayz, profesionální hráč Fortnitu. V jeho blízkosti však údajně přistál jiný již vyřazený hráč a snažil se mu záměrně zničit hru. Poté, co se to stalo, Diego vyhledal druhého hráče osobně a napadl ho. Úryvek z incidentu zachytila ​​kamera. Později se za svou reakci omluvil , i když trval na tom, že to bylo strašné, když byl poškozen jiným hráčem.

Tato událost vzbudila i Ninjův zájem. „Ten chlap na prvním místě nebo kdokoli, kdo mohl vyhrát, šel k tomu chlápkovi, co ho griefoval a vymlátil z  něj duši?“ zajímal se. Oběť na posledním místě úmyslně poškodila útočníka. Když to Ninja zjistil, dodal: „Dobře mu tak! Jaký zatracený loser. Když hrajete hloupé hry, vyhrajete hloupé ceny.“

„Ten zatracený zmetek si myslí, že je v pohodě zničit soutěžní integritu jiného hráče, který je lepší než on a podává lepší výkon než on na živé akci, tak  ho úmyslně potrápí?“ neodpustil si okomentovat. Nakonec Ninja řekl, že i když si nemyslí, že je někdy vhodné, aby jeden hráč napadl druhého, tvrdí, že oběť si o to říkala za to, co udělala. 

„Nemůžeš mi říct, že si o to to děcko neříkalo.“

Turner „Tfue“ Tenney se také připojil komentářem k videu a souhlasil se vším, co Ninja řekl. „Abych byl upřímný, nemohl jsem to říct lépe,“ řekl . Ne všichni však s tímto názorem souhlasili. DreamHack  zatím oficiální prohlášení k incidentu nezveřejnil. Jak to vypadá, tito dva hráči nedostali zákaz účasti na budoucích akcích. To by se však mohlo změnit, protože debata o tom, kdo měl pravdu a kdo ne, pokračuje dál.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.