Přejít k hlavnímu obsahu

Kašli na těch 8 tisíc dolarů, dám ti dvojnásobek, vzkázal Trainwrecks

13. 6. 2022 | 08:51 Fortnite Zajímavost
Jeden z nejpopulárnějších streamerů na platformě Twitch Tyler „Trainwrecks“ Niknam ohromil komunitu Fortnitu. Nabídl 370 tisíc korun hráči, který fyzicky napadl jiného hráče po tom, co mu úmyslně překazil výhru.
Tyler 'Trainwrecks' Niknam
Tyler 'Trainwrecks' Niknam
Zdroj: Twitch

Před DreamHack Dallas možná mnoho fanoušků Fortnite hráče s přezdívkou DiegoPlayz neznalo, ale tenhle profík se zviditelnil, když se během akce dostal do fyzické potyčky se soupeřem. Podle Diega (a dalších účastníků akce) byl záměrně poškozen soupeřem a v důsledku toho prohrál 8 tisíc dolarů (téměř 200 tisíc korun). To vyvolalo šarvátku, kterou rychle rozehnali ostatní hráči a fanoušci. 

K celé situaci se vyjádřila spousta osobností, včetně Ninjy, a nyní se do situace vnořil další populární steramer na Twitchi. Nebyl to nikdo jiný než Trainwrecks a pravděpodobně se nezapojil tak, jak se očekávalo.

V sérii tweetů z 5. června Trainwrecks, známý svému publiku svými přehnanými donaty a shovívavostí, pochválil Diega za jeho omluvu a nabídl mu kompenzaci za výdělek, o které přišel v důsledku chování jeho soupeře. „Brácho, stál sis za sebou a za svou tvrdou prací, takže kašli na toho kluka a kohokoli jiného, ​​kdo ti říká opak,“ řekl Train. Poté Diegovi nabídl dvojnásobek peněz, o které přišel: „Pošli mi svou bitcoinovou adresu, kašli těch 8 tisíc, já ti pošlu 16.“

Reakce na nabídku od Traina se výrazně lišily, ale mnozí byli tímto gestem potěšeni. Toto je zatím poslední ze série jeho velkorysých činů. Ještě v dubnu dal oblíbenec Twitche neuvěřitelných 120 tisíc dolarů streamerovi Jake'n'Bakeovi, aby si mohl koupit své vysněné vozidlo.

Zatímco někteří byli zklamaní a tvrdili, že Train podporuje někoho, kdo se uchýlil k fyzickému napadení, mnozí byli potěšeni, když viděli, že Diego obdrží peníze, o které byl původně připraven.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.