Přejít k hlavnímu obsahu

Jankto reagoval na kouče SINNERS: Špatné informace a frustrace. Přidal se i GuardiaN

12. 6. 2022 | 07:30 Counter-Strike 2 Kauza
„Nikdo ty hráče za tolik peněz kupovat nebude. Kromě bláznů, jako je Jankto.“ Takovou kritikou zasypal trenér SINNERS Tomáš „Tomkeejs“ Tomka vlastníka organizace Sampi Jakuba Jankta. Reakce fotbalového internacionála na sebe nenechala dlouho čekat.
Jakub Jankto zareagoval na Tomkeejsův rozhovor
Jakub Jankto zareagoval na Tomkeejsův rozhovor
Zdroj: Instagram.com/jakubjanktojr/PLAYzone

Bylo to parádní semifinále okořeněné trochou dramatu. Od prvního vzájemného zápasu obou organizací bylo jasné, že mezi Sampi a SINNERS to bude vřít. Hráči i management se nedrželi zpět, každý přilil do ohně. Ten se po včerejším rozhovoru Tomáše „Tomkeejs“ Tomky změnil v hotový požár.

„Bohužel, je tady jeden člověk, kterej utratil hrozně moc peněz a úplně s prominutím dos*al cenu hráčů na trhu,“ volil kouč SINNERS ostrá slova. Přímo pak zkritizoval vlastníka zakladatele Sampi. „Jankto tomu tady moc nepomohl,“ dodal Tomka.

Jakub Jankto, který se zraněním sledoval semifinále, se vyjádřil pod příspěvkem PLAYzone. „Tomáš je jen špatně informovaný a mluví za něj čistá frustrace,“ okomentoval český fotbalista celou situaci. „SINNERS přejeme upřímně za celou organizaci hodně štěstí. Respekt pro něj, že dokáže zaskočit v těžkých momentech,“ ocenil Jankto odhodlání 24letého kouče.

Reagoval i GuardiaN

Svou troškou do mlýna přispěl také navrátilec na domácí scénu Ladislav „GuardiaN“ Kovács. Nenechal si ujít Tomkeejsův rozhovor na streamu a okamžitě sdílel své názory na Twitteru. „Salty Tomka, its okej bro,“ napsal zkušený sniper. Tím ale zdaleka neskončil.

„Neumět se přizpůsobit zní jako nejhorší tým,“ oponoval názoru Tomky, který kritizoval herní projev Sampi.Tipsport a označil slovenskou pětici za „jeden z nejhorších česko-slovenských týmů, proti kterému v poslední době hrál“.

GuardiaN se nakonec vyjádřil také ke komentářům Tomky k cenám hráčů Sampi.Tipsport.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).