Přejít k hlavnímu obsahu

Velkolepé finále BLAST Premier vám přineseme živě. Neofragův tým však nenastoupí kompletní

13. 6. 2022 | 13:37 Counter-Strike 2 Turnaj
Finále jarní sezóny okruhu BLAST Premier klepe na dveře. Od středy do neděle se budou elitní světové celky rvát o světový primát. Vedle nejlepších tří týmů světa najdeme na startovní listině také OG, kteří se kvalifikovali ještě před příchodem Adama „NEOFRAG“ Zouhara. Jejich šance na úspěch budou však po dnešním oznámení podstatně menší, v Lisabonu se totiž nepředstaví v kompletním složení.
Mantuu do Lisabonu bohužel neodcestoval
Mantuu do Lisabonu bohužel neodcestoval
Zdroj: UMGEsports1

BLAST Premier Spring Final je dalším vysoce očekávaným turnajem. A ani tentokrát vám neuteče bez oficiálního česko-slovenského přenosu z naší produkce. Začínáme ve středu ještě před polednem a vyvrcholení nabídne dokonce studiové pokrytí se vším všudy. To vše díky partnerům KFC, DEV1S a HAL3000.

Čeští fanoušci lisabonské klání vyhlížejí také díky přítomnosti Adama „NEOFRAG“ Zouhara, který od začátku měsíce oficiálně hájí barvy evropské organizace OG Esports. Při premiéře na Global Esports Tour Dubai dokráčeli OG do semifinále, zopakovat tento úspěch mezi nejužší špičkou v čele s FaZe ale bude opravdu těžké. V pondělí totiž vyplavalo na povrch, že se tým nebude moci zúčastnit s kompletní soupiskou.

BLAST Premier
BLAST Premier
Foto: PLAYzone

Nejprve se dva hráči zasekli na delší čas na letišti, ztráta však přišla až posléze. Po představení v Dubaji totiž onemocněl Mateusz „mantuu“ Wilczewski, jenž do Portugalska ani neodcestoval. OG se však narychlo podařila sehnat hodně zajímavá náhrada. Semifinalista nedávného Majoru, Abdul „⁠degster⁠“ Gasanov, teprve v sobotu zamířil na přestupový trh, když se rozhodl nepokračovat ve Spirit, a nyní se může ukázat.

Hned v prvním zápase se OG postaví Natus Vincere, další zápasy však o mnoho jednodušší nebudou. Neofragův nový domov se totiž jako jediný účastník nachází mimo nejlepší světovou třicítku. Neváhejte však v průběhu týdne přijít na stream twitch.tv/playzonecz podpořit největší hvězdu českého CS:GO.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.