Přejít k hlavnímu obsahu

Top 5 klipů Tipsport CS:GO Online: 1v5 ninja defuse i luxusní flick

14. 6. 2022 | 21:25 Counter-Strike 2 Žebříček
Přesné rány, zajímavé strategie i občasný fail. To a mnohem víc bylo k vidění během pětidenního turnaje Tipsport CS:GO Online. Mezi jedny z nejlepších a nejsledovanějších klipů se probojovali hráči eSuby, Deyvid „h4rn“ Benchev z ENTERPRISE i Andrej „Adejis“ Kameništiak.
Smolný run boost v podání eSuby
Smolný run boost v podání eSuby
Zdroj: twitch.tv/playzonecz

1v5 ninja defuse Adejise

Něco podobného se povede jen málokdy. Na profesionální scéně? Nevídaný kousek. Ale Andreji „Adejis“ Kameništiakovi se to podařilo.

Pokažený run boost eSuby

Jeden nejpoužívanějších run boostů má svá rizika. O tom se přesvědčil také Dominik „blogg1s“ Janita. Jindřich „ZEDKO“ Chyba si dával pozor a blogg1s v kole skončil.

Další boost „modré krve“

Znovu eSuba, tentokrát ale s povedenou akcí. Ústřední postavou byl znovu sniper čtvrtého celku Tipsport CS:GO Online. S kolegou Martinem „zur1s“ Slámou překvapili soupeře zajímavým boostem, který ocenilo především komentátorské duo.

H4rnův parádní flick

Bulharský kouzelník s AWP Deyvid „h4rn“ Benchev předvedl jeden z nejlepších flicků z celého turnaje. Z pohledu jeho soupeře vypadal snad ještě lépe.

Skokan ZEDKO

Další z velice netradičních momentů, jehož ústředními osobnostmi jsou Jindřich „ZEDKO“ Chyba a Lukáš „sAvana1“ Lintner. Střelec SINNERS ukázal své skokanské schopnosti.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).