Přejít k hlavnímu obsahu

Přeborník siláckých řečí. Evropa má v trash-talkingu jasného krále

16. 6. 2022 | 17:03 League of Legends Zajímavost
Když přijde řeč na trash-talk, jen velmi málo profesionálů League of Legends je lepších než Martin „Wunder“ Nordahl Hansen. Se spoustou uznání se z něj stal legendární toplaner v LEC, který umí svět i pobavit svým vyjadřováním.
Wunder
Wunder
Zdroj: Riot Games

Wunderova působivá kariéra zahrnovala širokou škálu týmů v Evropě, včetně SK Gaming, Splyce a Team Dignitas. Až v době, kdy se dostal do G2 Esports, se ale jeho trash-talking skutečně projevil v plné míře. Přece jenom když jste nejlepší v Evropě, tak si to můžete dovolit.

Nebo ne? V rozhovoru pro Dexerto se toplaner zamyslel nad svými nejlepšími okamžiky jeho trash-talkingu, o světovém šampionátu, Mid-Season Invitational a samozřejmě svou láskou k World of Warcraft.

Není samozřejmě jediný, kdo se takto vyjadřuje. Například takový Yiliang „Doublelift“ Peng je stejné ráže a je tím také známý po celém světě. Někdy vám ale taková vlastnost může pěkně zkomplikovat život.

Štítky: Wunder, Doublelift
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.