Přejít k hlavnímu obsahu

Dvojnásobná porce hraní zadarmo! Vodafone PLAYzone Arena nabízí zajímavou akcí

29. 6. 2022 | 11:15 Aréna
Vodafone PLAYzone Arena se od svého otevření stále častěji plní různými sortami fanoušků gamingu a esportu. Pravidelně se v multifunkčním centru začaly scházet také fanoušci různých sportovních odvětví. My však, zcela dle očekávání, jsme stále nejvíce zaměření na svět her, proto přicházíme s motivační akcí pro nově registrované hráče.
Vodafone PLAYzone Arena
Vodafone PLAYzone Arena
Zdroj: PLAYzone

Vodafone PLAYzone Arena se zaměřuje na hraní všeho druhu. Celkově nabízí 55 nadupaných herních počítačů, 8 konzolí nové generace nebo 4 boxy virtuální reality. Pokud jste dosud váhali a přemýšleli nad tím, že byste si k nám přišli zahrát, tak tu pro vás máme novou akci, která rozhodování o něco ulehčí.

Pro všechny nově registrované hráče a hráčky jsme si totiž připravili akci „Double Kredit“. Kdokoliv si v aréně otevře nový účet, díky kterému si může zahrát na libovolném zařízení, tak na svůj první vklad obdrží dvojnásobný počet kreditů. Akce se neomezuje na výši, takže skuteční náruživci toho mohou hezky využít.

Jak tato „motivační“ akce funguje? Jakmile dorazíte do Vodafone PLAYzone Areny, stačí oslovit obsluhu, která vám se založením herního účtu s radostí pomůže. Nabijete si kredit v libovolné částce a můžete zasednout za jakýkoliv stroj. Double Kredit platí pro všechny nově registrované až do 18. července.

Všechny informace o Vodafone PLAYzone Areně nalezneš na oficiálních stránkách. Pro nejžhavější novinky, další akce a pravidelné aktivity v revolučním esportovém centru doporučujeme sledovat sociální sítě.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.