Přejít k hlavnímu obsahu

Jak by asi vypadal plamenomet v CS:GO?

26. 6. 2022 | 07:50 Counter-Strike 2 Zajímavost
Přemýšleli jste někdy, kdyby vývojáři CS:GO šli do extrémů a kromě Molotovova koktejlu svého času přidali do hry také tu nejmocnější ohnivou zbraň – plamenomet? Pokud ano, tak tvůrce jménem Mount Myriad vám nyní ukáže, jak to asi mohlo vypadat. Nejde přitom o první jeho úchvatnou práci s vizuálními efekty.
CS:GO with Flamethrowers
CS:GO with Flamethrowers
Zdroj: Mount Myriad

Mount Myriad je kouzelník s vizuálními efekty a fanoušek CS:GO. V posledních měsících se některá jeho krátká videa stala virálními a on má tak motivaci produkovat další. Z hlediska čísel přitom nejvíce prorazila jeho nejrychlejší práce pro fanoušky hudební skupiny Slipknot a zpěváka Coreyho Taylora.

Naposledy zkusil předvést, jak by vypadala mapa Inferno, kdyby na ní udeřila tsunami. Už tenhle kousek byl z hlediska kvality a náročnosti vizuálních efektů opravdu povedeným kouskem. Není tedy divu, že si video získalo velký zájem například na Redditu. Tvůrce nyní na tsunami přímo navázal jiným živlem.

Jako další se dostal na řadu oheň. Ten je ve hře zastoupen Molotovem a zápalným granátem, Mount Myriad však sáhl po mnohem vyšším kalibru. Rozhodl se totiž ukázat, jak by asi mohl v CS:GO vypadat plamenomet. Nutno uznat, že i tento výtvor je opravdu působivý. Je krásné pozorovat, když má někdo CGI v malíku.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.