Přejít k hlavnímu obsahu

MrBeast a Ninja se střetnou v ultimátním zápase! Ve hře je přes 3 a půl milionu korun

22. 6. 2022 | 11:50 League of Legends Zajímavost
Internetové superhvězdy MrBeast a Ninja se chystají soutěžit ve hře League of Legends o pořádný balík činící 3 a půl milionu korun. Vše bude pod čepičkou Ultimate Crown vysíláno na Twitchi, střet ale proběhne živě v Las Vegas.
Ultimate Crown
Ultimate Crown
Zdroj: Crown Channel

Dvě z největších celebrit sociálních sítí se chystají bojovat proti sobě v jedinečném turnaji League of Legends. Jimmy „MrBeast“ Donaldson předložil Richardu Tyler „Ninja“ Blevinsovi  nabídku, ve které jde o 150 000 dolarů, tedy o více než 3 a půl milionu korun. A Ninja neodmítnul. Oba tvůrci obsahu povedou své vlastní týmy do bitvy v HyperX Areně v Las Vegas v tom, co je označováno jako ultimátní zápas.

Vzhledem k tomu, že obě osobnosti mají své vlastní obrovské komunity, tato lolkařská akce s obrovským prize-poolem se bude konat na nestranném hracím poli prostřednictvím Crown Channel. Ve hře je také tedy koruna, která ukáže, kdo na scéně skutečně vládne. Když už jsme u toho, tato událost má vypuknout v 16:00 PT v sobotu 9. července (tedy v 1:00 ráno v neděli našeho času). I když existuje šance, že bude trvat dlouho v závislosti na výsledcích, událost je aktuálně uvedena s tříhodinovou dobou trvání.

Jak MrBeast objasnil ve svém vlastním oznámení, akce se může pochlubit standardní Bo3 formátem. Každý tvůrce musí dovést svůj tým ke dvěma výhrám na mapě, aby získal celkové vítězství. Zatímco MrBeast a Ninja budou oba sloužit jako kapitáni, v současné době není známo, kdo by se k nim mohl připojit v boji o 150 000 dolarů. Vzhledem k velikosti soutěže je však téměř jisté, že do akce naskočí mnoho dalších významných osobností.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.