Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS porazili TOP 20 tým světa a dnes vyzvou slavné Fnatic!

23. 6. 2022 | 15:02 Counter-Strike 2 Preview
SINNERS mají před letní pauzou napilno. Po postupu do play-off turnaje Elisa Invitational Spring vstoupili do nové sezóny ESL Challenger League a o úspěch usilují také ve skupinové části REPUBLEAGUE. Dnes na ně čeká dokonce dvojitá porce hodně důležitých zápasů.
CS:GO tým SINNERS
CS:GO tým SINNERS
Zdroj: SINNERS Esports

Poslední týdny jsou pro SINNERS jako na houpačce. Na Tipsport CS:GO Online našli přemožitele, jejich finále Sazka eLEAGUE bylo odloženo, v Elisa Invitational mezitím odvrátili negativní bilanci ve swissu a i teď mají za sebou dva zápasy s naprosto odlišným průběhem. V úterý se v rámci třetí sezóny REPUBLEAGUE postavili týmu Finest, který nahradil jeden z nejlepších týmů světa Ninjas in Pyjamas. Ačkoliv jde o 19. nejlepší tým světa, SINNERS se předvedli v parádním světle a dokázali své soupeře porazit 2:0.

Středeční duel v ESL Challenger League byl naopak pro fanoušky trošku bolestivým. Hříšníci zariskovali a ve výběru map ponechali Dust 2, který si v oficiálních zápasech na HLTV.org zahráli letos vůbec poprvé. Proti francouzskému celku Falcons Esports potřebovali zvládnout úvodní Mirage, což se těsně nepodařilo. Co následovalo, to bylo čistokrevné vraždění neviňátek. Falcons na Dustu smetli SINNERS jasně 16:2.

Náročný týden pokračuje a česká pětice, až do letní pauzy hrající s koučem, má šanci na nápravu. Pokud chtějí skrze ESL Challenger League být o krůček blíže návratu do slavné ESL Pro League, už v play-off nesmí prohrát. V pavouku poražených bude jejich dalším soupeřem tým Sprout, který  vyzvou dnes od 19:00.

Klíčová bude také nálada v týmu, protože už předtím na ně čeká zápas v REPUBLEAGUE. Po výhře nad TOP 20. týmem světa se od 16:00 pro změnu utkají s obměněnou sekcí slavné organizace Fnatic. Té se při premiéře podařilo porazit Into The Breach a duel proti SINNERS bude soubojem o místenku v play-off.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.